Motorola Moto X Force: chystá se nerozbitná novinka (aktualizováno)

Po úniku informací, že Motorola připravuje pod kódovým Bounce, který nabídne Snapdragon 810 a téměř úplnou nerozbitnost, se objevilo na internetu objevilo i jeho konečné jméno Moto X Force a nový render.

Aktualizováno 2. 9. 2015

Novinka dostane oficiální jméno Motorola Moto X Force, což značí, že se zařadí do řady Moto X. Její pojmenování tak navazuje na v červenci představené modely Motorola Moto X Style a Motorola Moto X Play.

Motorola Moto X Force

Původní článek z 1. 9. 2015

Tajný model prozatím označovaný jako Motorola Bounce by měl nabídnout 5,43palcový s QuadHD rozlišením. Pod kapotou se má nacházet procesor Snapdragon 810 spolu se 3 GB RAM. Interní úložiště bude ve velikosti 32/64 GB. V případě fotoaparátu se hovoří o 21 megapixelech, respektive 5 megapixelech na čelní straně. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 3 740 mAh.

Motorola Bounce

To nejzásadnější jsme vám však ještě neřekli. Motorola Bounce by totiž měla být téměř nerozbitná, neboť se očekává plnění vojenského standardu MIL-STD, který vídáme jen u opravdu robustních telefonů. K představení by mělo dojít v prosinci letošního roku a z tohoto důvodu se již očekává nasazení Androidu 6.0, který již v té době bude oficiálně představen.

Zdroje: mobile.twitter.com, fonearena.com, twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Minulý rok měli krásnější desing, ale tento je taky super. Motorola dělá opravdu krásné kousky.
Adolf Stalin
A cena 16 tisíc pomé vole
duffi
Zdravím,
chtěl bych koupit Moto X Play, nevíte kdy se má prodávat v Česku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze