Mobil s Qualcommem kolem světa na jedno nabití (video)

Výdrž používaného přístroje a kapacita baterie jsou témata, která se omíjejí pořád dokola. Technologie se zdokonalují, baterie se snaží zmenšovat a výrobci se navzájem předbíhají v tom, jaký smartphone vydrží nejdéle. Zajímavým způsobem se rozhodla upozornit na sebe společnost Qualcomm, která vypustila zbrusu novou reklamu.

Ta si zakládá na myšlence, že by mohl mobilní telefon na jedno nabití procestovat celý svět. Smartphone tedy Qualcomm šoupnul do krabice a ten se vydal na zábavnou cestu kolem světa. Procestoval devět měst, osm zemí a celkem 36 tisíc mil. Na jedno nabití.

To by samozřejmě v reálu nebylo možné a jedná se tedy o reklamní trik, Qualcomm tím ale chce poukázat na kvalitu svých čipů Snapdragon, které vyrábí od základů. Díky tomu se prý jejich práce podepisuje na baterii a přístroj vydrží mnohem déle.

Kromě reklamy výrobce nabádá, aby i uživatelé přiložili ruku k dílu a natočili své vlastní video na téma „co dokážete na jedno nabití?“, se kterým by se pak podělili na Facebookové stránce. Můžete vyhrát tablet nebo telefon, tak proč to nezkusit?

Zdroje: intomobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze