Mivvy Dual Mini: prcek na dvě SIM karty

Stále více uživatelů hledá telefony schopné spravovat dvě SIM karty najednou. Těmto zákazníkům vychází vstříc značka Mivvy. Představila další model, který kromě slotu na dvě SIMky utočí zejména cenou, která je nasazena proklatě nízko.

Mivvy Dual Slider II

Hned ze začátku si neodpustím otázku. Nepřipomíná vám nové Mivvy nějaký telefon? Někteří z vás v něm možná uvidí Nokii 5130 Xpress Music. Je to v krátké době již druhý model, který se nápadně podobá nějaké Nokii. Mivvy je ovšem menší a zcela jinak zaměřený. Jeho rozměry jsou 103 x 42 x 15 milimetrů a hmotnost velmi příjemných 73 gramů. Polovinu přední strany okupuje poměrně malý displej, který navíc nabízí rozlišení pouze 128x160 pixelů. Tento malý nedostatek však telefonu určitě odpustíte. Kromě již avizovaného slotu na dvě SIM karty nechybí také slot na paměťové karty.


Mivvy Dual Mini

S ním souvisí i přehrávač souborů MP3 a videoklipů. Hudební přehrávač dokáže samozřejmě hrát na pozadí. Pakliže vás omrzí vaše skladby, nebude problém poslouchat FM rádio. Z praktických funkcí stojí za zmínku například vestavěná svítilna či čtečka e-knih. Tradičně bídná situace panuje okolo datových přenosů, kde GPRS třídy 10 představuje maximum. I tento nedostatek však telefonu jistě odpustíte, jakmile se podíváte na cenovku. Doporučená maloobchodní cena je stanovena na 1499Kč.

Technické parametry

Rozměry103 x 42 x 15 mm
Hmotnost73 gramů
Konstrukce klasická
Sítě GSM 900 / 1800 Mhz
Displej rozlišení 128x160, úhlopříčka 1,77"
Paměť ? MB vnitřní + paměťové karty microSD (až 2GB)
Otevřený operační systém ne (vlastní UI)
Organizační funkce kalendář, úkolovník, poznámky, diktafon, kalkulačka, stopky, opakovaný budík, světový čas, čtečka e-knih
Multimédiaaudio a video přehrávač
Datové funkceUSB 2.0, GPRS (třída 10)
Baterie a výdrž Li-Ion 850 mAh
Doba hovoru: 240 minut
Pohotovostní doba: 120 hodin
Cena a dostupnost 1 499 Kč
1Q 2010
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze