Mivvy dual Hero: duální SIM nejen pro náročné

Společnost Mivvy představila nový přírůstek do rodiny svých smartphonů a jde na to zhurta. Mivvy dual Hero představuje kombinaci manažérského telefonu, elegantního designu s hromadou funkcí a bezkonkurenční cenou. Vyplatí se?

Již dle názvu lze usuzovat hlavní zaměření přístroje. Dual Hero nabídne sloty pro rovnou dvě SIM karty bez nutnosti vypínání telefonu, což nejčastěji využívají lidé zavalení prací (případně lidé hodně oblíbení). Vzhledem a rozměry sedne Mivvy každému. Nabízí poměry 107 x 46 x 12 mm a váhou 69g, což nepřitíží žádné kapse. LCD displej s uhlopříčkou 2,2 palce představí rozlišení 220 x 176, což na dnešní poměry sice není mnoho, pro hlavní zaměření telefonu ale bohatě postačí.

Chybět nebudou ani našlapané multimediální funkce. Samozřejmostí je fotoaparát s LED diodou a možností nahrávat videa, FM rádio, hudební a videopřehrávač, stereo repráček a možnost rozšířit paměť kartami microSDHC (max. 8 GB). Jako bonus dostane uživatel čtečku eBook a Bluetooth. Wi-Fi však přítomné není.

Technické parametry

Rozměry 107 x 46 x 12 mm
Hmotnost 69 gramů
Konstrukce klasická
Barevné provedení černé, bílé, bordó
Sítě GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
Displej typu TFT, rozlišení 220 x 176 px), úhlopříčka 2,2"
Paměť paměťové karty microSDHC (až 8 GB)
Otevřený operační systém ne
Organizační funkce Budík, kalkulačka, kalendář, letadlový mód, poznámky, stopky, časovač, převodník jednotek a měny, správce souborů, čtečka eBooků
Multimédia 64-hlasá polyfonie, hudební přehrávač, přehrávač videa, Java 2.0, FM rádio
Fotoaparát ano / LED dioda
nahrávání videa
Datové funkce USB 2.0 (microUSB konektor), Bluetooth 2.0
GPRS
Baterie a výdrž Li-Ion 750 mAh
Doba hovoru: až 4 hodiny, pohotovostní režim: až 120 hodin
Cena a dostupnost 1999 Kč s DPH
jaro 2010

Mivvy Dual Hero dostanete ve třech barevných variantách (černá, bílá, bordó) za cenu 1 999,- Kč, což je více než shovívavé.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze