MIUI 8 je již k dispozici pro Redmi Note a Mi 4i

11

Po dlouhých měsících beta testování je konečně ke stažení očekávaná aktualizace pro vybrané telefony Xiaomi. Počínaje dneškem startují OTA aktualizace modelů Redmi Note a Mi 4i na nejnovější verzi nadstavby MIUI 8. Kdy přesně se stabilní verze ROM dočkají i další modely, je prozatím nejisté, ale podle slov výrobce by se tak mělo stát během několika následujících dnů a týdnů.

TIP! Xiaomi chystá na srpen dvě novinky: Redmi 4 a Mi Note 2

MIUI 8

MIUI 8 přináší na některé zařízení od Xiaomi konečně i Android 6.0 Marshmallow, ale velkých změn, co se samotné nadstavby týče, se dočkají všechny níže vypsaná zařízení. Změní se stavová lišta a přepínače rychlého nastavení, novinkou budou i možnosti vytvářet scrollovatelné screenshoty nebo duplikovat aplikace, například WhatsUp, abyste mohli být na jednom zařízení přihlášeni klidně hned na dvou účtech zároveň. Podobných novinek je však v MIUI 8 mnohem více.

Prozatím není jisté, kdy se stabilní aktualizace dostane i na ostatní zařízení, ale můžeme s jistotou říci, že se jí dočkají tyto modely: Xiaomi Mi 5, Mi Max, Mi Note, Mi 4i, Mi 4, Mi 3, Mi 2, Redmi Note 3, Redmi Note 2, Redmi Note, Redmi 2 a Redmi 1s.

Zdroje: en.miui.com, androidcentral.com, gadgets.ndtv.com

Diskuze ke článku
Peter
"MIUI 8 přináší na zařízení od Xiaomi nejen Android 6.0 Marshmallow..."
Mam redmi note 3 pro a verzia OS je stale 5.1.1 tak ako to bolo pri MIUI 7. OPravte si prosim vas chybu. NIe kazde zariadenie ma 6.0 android po aktualizacii na MIUI 8
hgdgsh
Mám tiež Redmi Note 3 Pro a asi nemá význam inštalovať..radšej zostanem na CM 13
Wesi
Taky mám RN3pro s miui8 a zatím spokojenost, sice bych rád MM, ale na druhou stranu nevím jaké výhody by mi to přineslo. Na druhou stranu by už mohli raději začít vyvíjen na nugáta.
Miraa
Proč už mám doma na Redmi Note MIUI 8 jistě déle jak měsíc? Tenhle článek se zřejmě někde zasekl nebo nebylo o čem psát?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze