Xiaomi chystá na srpen dvě novinky: Redmi 4 a Mi Note 2

16

Hned dvou novinek z dílen Xiaomi bychom se měli dočkat ještě během tohoto měsíce. Zajímavou střední třídu bude reprezentovat model Redmi 4 s 5palcovým Full HD displejem, zatímco pomyslnou špičku nabídky by měl ztvárnit chystaný Mi Note 2.

Xiaomi Redmi 3
Xiaomi Redmi 3 se již brzy dočká nástupce...

Na světlo světa prosákly první informace o chystaném modelu Xiaomi Redmi 4. Půjde tak o dalšího zástupce velmi populární série. Svou výbavou by měl zapadnout do střední třídy. Současně nepůjde o vyloženě přerostlé zařízení, neboť úhlopříčka displeje se zastaví na 5 palcích, přičemž potěší Full HD rozlišení. V útrobách bude tepat moderní osmijádrový procesor Snapdragon 625 vyrobený 14nm technologií. O grafický výkon se postará akcelerace Adreno 506. Více než dostatečně se jeví 3GB operační paměť nebo 32GB prostor pro vaše data. V další výbavě se má objevit Android 6.0 s nadstavbou MIUI 8 nebo čtečka otisků prstů. Konektivitu zajistí podpora LTE (včetně hovorů VoLTE) a přenos souborů Bluetooth 4.2.

TIP! Xiaomi Redmi Pro: deset jader, OLED displej a duální fotoaparát

Xiaomi MiNote
...stejně tak se následovatele dočká i model MiNote

Druhá novinka ponese jméno Xiaomi Mi Note 2 a měla se zařadit na špici nabídky čínského výrobce. Displej naroste na 5,7 palce a nabídne Full HD či Quad HD rozlišení. O výkon se má starat procesor Snapdragon 821. Na zadní straně pak oslní duální fotoaparát s 12 megapixely. K představení obou novinek by dle současných informací mělo dojít ve čtvrtek 25. srpna.

Zdroje: fonearena.com, browser.primatelabs.com

Diskuze ke článku
Vlado
Na "srpen". :-)
Nerobull
Konektivitu zajistí podpora LTE,která u nás neni podporovaná,asi tak nějak..
Marek
Použití Snapdragonu 625 je pro mě zklamáním, nákup telefonu s Cortex A-53 již nedává moc smysl, určitě se vyplatí počkat na něco s A-70 (A-72...), případně je lepší volbou nákup nějakého doprodejového modelu se Snapdragony 810 (808), kterých teď na podzim bude dost.
mrtva_zizala
i kdyby to umelo LTE800, tak VoLTE nebude umet u nas nikdy, vzhledem k velmi velmi ale velmi velke neochote i vetsich vyrobcu ladit FW pro kazdy model solo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze