Microsoft oficiálně potvrdil, že chystá špičkové Lumie s Windows 10

64

Terry Myerson, výkonný viceprezident pro skupinu Windows a Devices společnosti Microsoft, vystoupil na konferenci Worldwide Partner a potvrdil, že se brzy můžeme těšit na špičkové telefony s Windows 10.

Nokia Lumia 930
Lumia 930 se již brzy dočká nástupců. Myslíte, že se jí budou podobat?

Jedná se tak o prohlášení, které přímo souvisí se zprávou z minulého týdne, kdy jsme se dozvěděli, že se akvizice Nokie vůbec nepovedla a Microsoft ze své hodnoty odepsal částku 7,6 miliard dolarů. Podle dalších zpráv Microsoft chystá uvést až 6 modelů, přičemž se očekává hlavně představení dvou špičkových Lumií 940 a 940XL, o kterých si můžete více přečíst v našem aktualizovaném článku.

Minulý týden jsme oznámili, jakým směrem se naše mobilní divize hodlá ubírat, dovolte mi ale být konkrétnější: brzy uvidíte nové prémiové Lumie navržené přímo pro Windows 10. Terry Myerson, výkonný viceprezident pro skupinu Windows a Devices společnosti Microsoft.

Oficiální představení nových Lumií by tak mohlo proběhnout na berlínském veletrhu IFA 2015.

Zdroje: wmpoweruser.com, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
tomas
kedy sa bude konat IFA
cicmon
September 4 - 9, 2015. Podzim bude hustý. Nové. Lumie, W10., Skylake...
Xwert Is
Xwert Is
Som zvedavý ako sa do toho MS obuje každopádne dúfam že tie rumors okolo ceny väčšej ako iPhone je fakt len výplod fantázie lebo inak to bude mať ťažké.
jarda
Meli by ukazat celou novou radu s W10. A neco s mensim displejem, (4,5) pak by to bylo v poradku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze