Chystá se až šest nových Lumií

20

Jak se spekulovalo, Microsoft si chystá ta největší esa v oblasti telefonního hardwaru až na dobu, kdy budou venku Windows 10. Nyní tu máme další pádné vodítko. Podle @evleaks by se mělo na trh dostat až šest nových Lumií, které pokrývají prakticky celé spektrum.

Za touto informací stojí Evan Blass, autor @evleaks. Ten v odpovědi na stížnosti jednoho člověka, který tvrdil, že Microsoft svou politikou zabil Windows Phone, odpověděl, že se ví minimálně o šesti nových telefonech, které by mohly toto tvrzení vyvrátit.

O mnohých se spekuluje už delší dobu, některá zařízení už mají jména, jako taková Lumia 940 a Lumia 940 XL. Další ve hře má být kompaktní zařízení v úhlopříčkou displeje 4,7 palce. Chystají se možná i další dobře vybavené modely. Zatím největší tajemství obestírá zařízení, které se objevilo pouze na stránkách indického telekomunikačního úřadu. To by však mohlo splnit sen mnohých uživatelů: moderní smartphone s qwerty klávesnicí.

Tak jako tak se tato zařízení budou muset vejít do tří segmentů. Jak se nedávno vyjádřil CEO Microsoftu Nadella, jejich telefony budou spadat do skupinky „business“, „value phone“ a „Windows fans“.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Pietor
Já vyměnil svou L925 za 640 XL a zatim naprostá spokojenost :)

Rychlost a odladenost tohoto telefonu mi dostačuje.... :)
anonym
nevite nekdo kdy ve ktery den vyjdou
Milan
Bude něco s qwerty?
Karlíček
Tesim se na vodeodolnou Lumii. Kolik z nich bude mit IP?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze