Microsoft Office pro Android a iOS se blíží

Po dlouhé době se opět objevily spekulace o tom, že Microsoft pracuje na sadě Office pro mobilní platformy Android a iOS. Zatímco jedni tomu věří, druzí ne. Včera se ale objevil důkaz o tom, že Office pro obě mobilní platformy doopravdy bude.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



První spekulace mluvily o tom, že kancelářský balíček Office přijde na mobilní platformy Android a iOS v průběhu listopadu tohoto roku, ovšem s tím, jak se listopad blížil, se termín stále a stále oddaloval. V současné době to vypadá, že Office přijde na Android a iOS na přelomu prvního a druhého čtvrtletí roku 2013.

Nejnovější infromace nasvědčují tomu, že jako první se Officu dočká iOS a to přibližně v únoru až březnu. Verze pro Android má být vypuštěna o něco později, kolem května 2013. Podle infromací, které se dostaly do rukou redaktorům webu The Verge, nebudou logicky u mobilní verze nových Officů možné tak zásadní zásahy, na jaké jsme zvyklí z desktopové verze programu.

K tématu ohledně kancelářského programu Office se hodí také otázka, který program pro úpravu dokumentů používáte na svém tabletu vy a jak jste s ním spokojeni? Nebojte se podělit s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroj: Tabletowo, The Verge