Microsoft jedná o koupi Sunrise, multiplatformního kalendáře

2

Microsoft je kousek přes nakoupením oblíbeného multiplatformního kalendáře Sunrise, který je dostupný hned pro několik platforem a který chce integrovat do svého Outlooku. Utratit za něj má 100 milionů dolarů, čeká se už pouze na potvrzení odkupu.

Aplikace Sunrise je multiplatformní kalendář, funguje jak na operačním systému Android, tak také na iOS, existuje i verze pro operační systém Mac OS X, Chrome, web a dokonce i pro zařízení značky Amazon. Sunrise se umí napojit na Google kalendář, Microsoft Exchange a Apple iCloud, zvládne se připojit také k moha aplikacím třetích stran (namátkou Facebook, Linkedln, Twitter a další). V těchto dnech se jedná o odkupu Microsoftem, a to za částku 100 milionů dolarů.

Sunrise calendar

Díky propojení s dalšími aplikacemi tak kalendář usnadní zadávání některých událostí, které částečně převezme například z Facebooku/Twitteru a následně je zakomponuje například formou upomínky, se kterými se umí Sunrise synchronizovat také. Microsoft chce, aby Sunrise nadále pracovala do jisté míry samostatně, její know-how však samozřejmě zakomponuje i do Outlooku. Jak tato akvizice nakonec dopadne, prozradí následující dny.

Zdroje: pocket-lint.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Zdravím, malinká chybička se vám tam vloudila Microsoft je kousek před by tam pasovalo líp než přes
anonym
jinde pisou ze uz ho koupil????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze