Microsoft by mohl oznámit upgrade na Windows 10 Mobile už zítra

85

Po týdnech a měsících odkladů a zmatečné komunikace ohledně upgradu na poslední verzi mobilních Windows by mohl konečně přijít den D. Podle některých zahraničních serverů by to mohl být 17. březen, ale i toto datum je zahaleno nejasnostmi.

Podle informací serveru venturebeat.com oznámí Microsoft oficiální spuštění upgradu stejně tak jako várku modelů, které jej dostanou. Ve stejný den bude rovněž možno se k upgradu dostat.

Windows 10

Microsoft si však nejspíše není úplně jistý výsledkem své práce, protože zvolí poněkud odlišnou aktualizační strategii. Upgrade totiž nejprve nabídne těm uživatelům, kteří o něj zažádají. Až později začne svůj produkt aktivně tlačit na další zařízení.

Podaří se to tentokrát? Upgrade na Windows 10 Mobile začíná připomínat nekonečný příběh. Už v listopadu to vypadalo, že je všechno hotovo a začít se mělo v prosinci. Prozatím jsme se ale dočkali pouze odkladů.

Zdroje: venturebeat.com

Diskuze ke článku
ANO
Na L720 v poslednim buildu zatim zcela nepouzitelne.
Hexagon
Myslim si,ze sa dockame dalsieho odkladu,hadam do jula (cervence) to stihnu
Alfons
Klidně počkám další půl rok, hlavně ať to není paskvil jako původní 10 v L950. W8.1 jede pro mě tak dobře, že je mi fuk, jestli dostanu 10 za měsíc nebo za půl roku.
Derp
Přesně jak bylo řečeno - nekonečný příběh.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze