MeeGo 1.2 je za dvěrmi: nyní je dostupné pro developery

2

O aktualizaci PR 1.2 pro MeeGo jsme vás informovali před pár dny. Tato aktualizace je již nyní dokončena a směřuje do rukou testerů a vývojářů. Testování potrvá zhruba 4 - 6 týdnů. Majitelé Nokií N9 se tak dočkají zřejmě již kolem poloviny února.

Ukázky z nové verze PR 1.2

Aktualizace PR 1.2 přinese mnoho velkých vylepšení, novinek i změn. Mezi klíčové změny bude patřit například podpora videohovorů skrze přední kameru. Fotoaparát doznal rovněž několika změn, nyní přímo z pohotovostní obrazovky bude dostupný diodový LED blesk a také kvalita snímků by se měla zlepšit. V hierarchii hlavního menu potěší přítomnost složek. Jednotlivé aplikace i hry bude možno seskupovat do nových složek. V oblasti textu se dočkáme vylepšeného vkládání/kopírování textu. Galerie multimédií projde rovněž několika změnami. Očekávat můžeme i zlepšení výkonu nebo optimalizaci pohotovostní výdrže.

Nokia N9 - oficiální fotografie
Tip: Recenze Nokia N9 – První a poslední

Zdroje: nokiapoweruser.wordpress.com, developer.nokia

Diskuze ke článku
freeman
Je celkom príjemne sledovať ako NOKIA "po tichu" a svižnom tempe vylepšuje MeeGo. Nato že je systém mŕtvy od vedenia NOKIE je to pre mňa záhada. Ako keby vo "vnútri" NOKIE existovalo "tajné" oddelenie ktoré necháva otvorené zadné vrátka v prípade neúspechu WP7.
Darebak
Mrtvý systém? Ani náhodou... tedy ano pokud se to bere na 10 let dopředu. Ovšem tak jak zlý jazykové předpovídali, to není. Je tu druhý update a dnes jsem na internetu četl, že je ve vývoji už 1.3 update. Máme se na co těšit! :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze