mBank uvolnila aplikaci pro uživatele Windows Phone

29

mBank dnešním dnem zpřístupňuje svou bankovní aplikaci také pro uživatele Windows Phone. Nově tak pokrývá všechny nejrozšířenější platformy mobilních zařízení. Mobilní aplikace pro telefony s operačními systémy Android a iOS se v současnosti podílejí z více než 25 % na celkovém počtu přihlášení a podíl přihlášení přes mobilní zařízení stále narůstá.

mBank se poměrně důsledně zaměřuje na mobilitu a vývoj mobilních platforem, což dokazuje i nyní aplikací pro zbývající platformu Windows Phone. Nová aplikace má velmi podobné funkce jako její obdoba pro konkurenční platformy včetně klienty vyžadované čtečky QR kódů. Tato funkce umožňuje pohodlné načtení kódu na faktuře, který se tak automaticky přenese do aplikace a vyplní potřebné údaje.

mBank

Verze pro Windows Phone po grafické stránce reflektuje uživatelské prostředí, na které jsou klienti zvyklí ze svých zařízení. Aplikace umožňuje nejenom přístup k běžným a spořícím účtům, kreditním kartám a dalším službám, ale také možnost zkontrolovat zůstatek na účtu ještě před přihlášením, uskutečnit mobilní platby či díky inteligentnímu vyhledávání najít platby již realizované. Tím umožňuje kopírování čísla účtu stejně tak jako vrácení, respektive opakování platby v historii.

„Slíbili jsme klientům, že do konce roku budou moci naši bankovní aplikaci používat i na zařízeních s Windows Phone. Slib plníme a už teď pracujeme na dalších funkcionalitách, jako je třeba přihlašování přes TouchID, e-mailové potvrzení operace přímo z aplikace nebo nový vzhled termínovaných vkladů,“ uvedl Bronislav Dvořáček, ředitel vývoje produktů a služeb mBank pro Českou republiku a Slovensko.

Dodáme, že aplikace se do obchodu dostává v těchto dnech, během dnešního dne by se měla uvolnit mezi všechny uživatele.

Stáhnout mBank CZ

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
PV
Kde je odkaz ke stažení? Není ani tady ani na mbank :/
mm
Tak už chybějí jen ty 2 banky u kterých mám účet.
toisd
@ super, zhruba po pěti letech......................
Xzeit
Super když už nemám Lumii 1020 s WP

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze