Máte telefon od Samsungu? Víme, kdy obdržíte nejnovější Android 11

21
Máte telefon od Samsungu? Víme, kdy obdržíte nejnovější Android 11
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Loňská řada Galaxy S10 se dočká během ledna 2021
  • Zhruba v polovině roku přijde řada i na levné modely Galaxy A
  • Všechny ohebné Samsungy se dočkají během ledna a února

Samsung se řadí mezi výrobce zařízení s Androidem s nejlepší softwarovou podporou. Dle všeho se zdá, že své pověsti dostojí i v případě aktualizace na Android 11. Naznačuje to alespoň aktualizační plán, který zveřejnil galaxyclub.nl. Z něho vyplývá, že se Androidu 11 dočkají takřka všechny modely za přibližně poslední dva roky. Neostrouhají ani opravdu levní zástupci řady Galaxy A.

Aktualizační plán Samsungu

Seznam není prozatím oficiálně potvrzený a je navíc velmi pravděpodobné, že se ještě rozšíří. Jistě jste si všimli, že v něm nefiguruje žádný smartphone z řady Galaxy M, která se běžně prodává nejen na českém, ale i na ostatních evropských trzích. Naopak je pravděpodobné, že Androidu 11 se již nedočkají takřka tři roky staré Samsungy řady Galaxy S9. U některých modelů si uživatelé navíc poměrně načekají, než k nim aktualizace dorazí. U posledně jmenovaných kousků je pravděpodobné, že v dané chvíli bude na světě již Android 12.

Diskuze ke článku
Roman Sadílek
Roman Sadílek
Jo Samsung za hodně peněz málo muziky.No řekl bych to asi takhle čím menší pi... our tím dražší telefon aby se bylo čím chlubit.
Martin Makeš
Martin Makeš
Ja mám One plus nord a to je aspoň odladěné prostředí ne jak u Samsungu :)
Franta Kulisek
Franta Kulisek
A tramtadadaaaa, jelikoz mam telefon od samsungu uz vic jak rok, tak je spravna odpoved NIKDY! Kurnik, zatraceny Microsoft po 15ti letech ukoncuje podporu stareho OS, ale clovek si na zarizeni muze nainstalovat novy ......... oh ..... WAIT A MINUTE! ...... to jsem si trosku spletl .....
Janek Fanek
Janek Fanek
OS Android je přeceňován, nemám nic proti vylepšování, ale i s pět let starým OS Android lze žít. Horší je to s bezpečnostními záplatami, tady už nic nepomůže, nezbývá než pořídit nějaký antivirový program. Vzhledem k tomu, že celý systém Android je spotřební záležitost, těžko lze očekávat, že se bude podobat Microsoftu a pod. Prostě uživatel si musí koupit nový výrobek a tim dostane jakž takž nový OS. Po 8 letech s Androidem si člověk zvykne a vlastně ho už OS příliš nezajímá. Hlavně když to nějak běží.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze