Máte moderní Samsung? Nově si na Always On displej dáte i animaci

36
Máte moderní Samsung? Nově si na Always On displej dáte i animaci
  • Funkce Always On displej získala aktualizaci o GIF animace
  • Připravena bude pro řadu Galaxy S a Galaxy Note

Moderní telefony od Samsungu jsou svými uživateli ceněny z různých důvodů. Mezi seznamem klíčových funkcí bychom jistě našli i Always On Display. Ten umožňuje zobrazit cenné informace, ale například také obrázek. Takové byly možnosti doposud. Aktuálně však jihokorejský výrobce funkci aktualizoval na verzi 3.2.26.4, která vám umožní nastavit si takřka libovolnou animaci. Jistá omezení však přeci jen existují.

Nastavit bude možné výhradně animace ve formátu GIF, jakákoliv jiná alternativa nebude fungovat. Samotná animace pak nesmí být příliš dlouhá. Pokud by byla delší, telefon vás vyzve k jejímu zkrácení. Současně se vaše animace na Always On displeji přehraje vždy pouze jednou. Poté zůstane zobrazen jen statický snímek. Závěrem zde máme seznam přístrojů, které novou funkci budou nabízet. Jde o Samsungy Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note8, Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Zdroj: xda-developers.com

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
No a po pár týdnech tu animaci uvidíte na bílém pozadí třeba v prohlížeči. Ale kdo chce kam...
rarach
kdyby tam radši dali ikonu síly signálu, mobilní i wifi ,nebo počet zmeškaných hovorů
Franta
No samsung uz nevi jakou vetsi sracku dat do telefonu!
Bobbp
No hlavne to jejich emoji je neskutecna asijska shitka!Chteli kopirovat iphone x a vubec se jim to nepovedlo jako vse co udelali????????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze