Masové záležitosti: LG Pop a Nokia 7020 (videopohledy)

2

Hutné recenze těchto dvou, ve svých kategoriích, levných telefonů, se blíží k vydání mílovými kroky, takže je nejvyšší čas dát si jako lehký předkrm pár video-pohledů. Přesvědčte se na vlastní oči, zda i levné véčko od Nokie a mainstreamový LG dotykáč, mají co nabídnout.

Nokia 7020

Recenzi tohoto levného véčka pro vás připravil Michal Kostka a najdete ji mezi vydanými články pod názvem Recenze Nokia 7020 Fold: elegantní ohrožený druh.

LG GD510 Pop

Recenzi také na tento dotykový telefon můžete v nejbližších dnech očekávat na úvodní stránce mobilenetu v podání Michala Pavlíčka.

Jeho recenze se zaměřuje hlavně na telefon samotný. Pokud vás ale zajímá i solární panel, který se k telefonu prodává, podívejte se na článek Solární souboj: LG Pop vs. Samsung Blue Earth, kde se dozvíte něco málo o účinnosti a použitelnosti solárního panelu.

Diskuze ke článku
M.ates
Vychytávka?? Vypnutí zvuky při otočení telefonu. Toto měla prvně nokia 5800
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
A vyvrací se nějak označení vychytávka a skutečnost, že LG Pop není první mobil s touto funkčností? :) Troufám si říct, že to stále není běžná funkce ve všech telefonech a mě na jinak dost standardním telefonu zaujala, tak jsem ji pro zajímavost zmínil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze