Mapy.cz přidávají navigaci do pruhů a další novinky. Také budou mít tmavý režim

16
Mapy.cz přidávají navigaci do pruhů a další novinky. Také budou mít tmavý režim
  • Mapy.cz se dočkaly aktualizace, jež přináší navigaci do pruhů, informace o vaší rychlosti a upozornění na překročení rychlosti i nové nastavení a další novinky
  • Zástupci společnosti na Twitteru také prozradili, že pracují na tmavém režimu a dalších vylepšeních

Mapy.cz poslední aktualizací vylepšily navigaci do auta a nově přidaly navigaci do pruhů. Současně také rozšířily navigační hlasy o nové pokyny a destinace na trase + přidaly do navigace informace o vaší rychlosti a upozorní vás, pokud překročíte maximální rychlost.


K dispozici jsou i nové možnosti nastavení navigace a aplikace nově podporuje souřadné systémy MGRS a OLC. Vylepšení se dočkala také historie hledání, je více po ruce a dostupná všem uživatelům.


A jak můžete vidět výše, pracují vývojáři i na dalších novinkách, jako je tmavý režim nebo aktuální dopravní informace.

Stáhnout Mapy.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Scarab
Bohatě by mi stačilo, kdyby do aplikace pro Windows konečně přidali možnost otevírání (načítání) gpx souborů klasickým dvojklikem.
Proč na tom tmavém režimu jsou DEBILNÍ BÍLÉ nápisy? Tmavý režim je od toho, aby tam NIKDE NEBYLA bílá, ani šedá! POUZE matné béžové, modré, zelené atp nápisy! To tam máte IQ tykve?
Jana
Ahoj, mohu mít dotaz. Hlasovou navigaci mapy.cz mluví chlap nebo žena? Děkuji za odpověď.
Amper77
Škoda používá Android Auto aniž by ji protlačila jako oficiální u Googlu i na našem území (jde nainstalovat mimo obchod) a aniž by do ní upravila Mapy.cz. To by byla špica.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze