Líbí se vám YotaPhone? K iPhonu si také můžete koupit druhý displej

4

Opravdu zajímavý kryt popSLATE si můžete pořídit na váš iPhone 5, 5s nebo 6. Ten funguje na stejném principu jako YotaPhone, jelikož vám na zadní stranu vašeho jablečného společníka přidá druhý e-inkový displej.

„Nezaslouží si váš chytrý telefon také chytrý obal?“ Ptají se vývojáři krytu popSLATE. A mají k tomu důvod, jelikož kryt popSLATE je vskutku netradiční a nevídanou věcí. Tento ochranný kryt má totiž e-inkový displej, který funguje prakticky stejně, jako na YotaPhonu. Lze na něm zobrazovat například kalendář, mapy, důležité informace nebo například vaší letenku.

TIP: Pouzdro s hardwarovou klávesnicí pro iPhone je nyní dostupné

V krytu je zabudovaná baterie, která se nabíjí přes microUSB konektor a k iPhonu se připojuje přes Bluetooth. V samotném krytu je zabudovaný i mikročip, který displej ovládá a zůstane tak aktivní i ve chvíli, kdy se vám telefon vybije. Jak jsme se mohli přesvědčit u YotaPhonu, tak e-ink displej může být užitečná věc a svoje využití si rozhodně najde. Tento kryt sice existuje již delší dobu, ale nyní je také dostupný na iPhone 6. Teď je jednom na vás, jestli se vám za tento kryt chce dát 129 dolarů, tedy přibližně 3 400 korun s DPH.

Zdroje: popslate.com

Diskuze ke článku
Milda
Nechápu, na co bych potřeboval druhy display na zádech, a ještě k tomu černobílý... Kvalitní display pak jako nepotrebuji? Nesmysl...
Hovadina
Delate si srandu? Ja nechapu jak muzete napsat ze funguje prakticky stejne, vzdyt ani neni dotykovej. Tahle sracka se s Yotaphonem vubec neda srovnavat. Kdyz u yoty s elinkem muzete ovladat celej mobil a primarne slouzi k tomu, aby setril energii a pri 5% baterky jeste fungoval stale, jako mobil. Tak tahle sracka umi jen zobrazovat za 3000 obrazky :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze