LG ve videu omylem odhalilo chystaný model G3 Stylus

14

Jihokorejský výrobce LG se chce letos soustředit na svou novou řadu telefonů G3. Po vlajkovém modelu jsme se dočkali představení menší verze G3 s. Spekulovalo se ale i o dalších a jeden takový LG nechtěně ve videu prozradilo. Těšit se můžeme na LG G3 Stylus.

Rodinu G3 začala stejnojmenná vlajková loď. Po ní dorazilo LG G3 s, které se na některých trzích jmenuje G3 Beat. Jde o menší model s pětipalcovým displeje. LG však prozradilo, že hodlá řadu G3 i nadále rozšiřovat. To se nyní potvrdilo, neboť výrobce omylem zveřejnil reklamní video na model G3 Beat. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby se na samotném závěru neobjevil přehled na rodinku G3 i s nepředstaveným modelem G3 Stylus.

LG G3 Stylus
LG nechtěně prozradilo model G3 Stylus

Brzy se tak zřejmě dočkáme oficiálního odhalení dalšího přírůstku, který, jak se zdá, bude větší než vlajková loď G3. Displej by tak mohl nabídnout úhlopříčku údajně až 5,9 palců a tím se postavit do přímé konkurence s budoucím Samsungem Galaxy Note 4. Ostatní specifikace jsou neznámé. Jak však napovídá sám název telefonu, nebude chybět integrovaný stylus.

Pokud vás zajímá celé propagační video na LG G3 s (Beat), které je podáno formou vcelku poutavého příběhu, můžete se na něj podívat níže ve článku.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
R.I.P Zyzz, 3 years today
Jasně, "omylem" :)..
Tom_82
LG už ani omylem - děkuji, nechci. Zažil jsem si své s modelem G2, současná novinka G3 trpí samovolným vypínáním .. a hodinky G Watch trpí zase rezavěním kontaktů (pinů).

Když už za něco utrácím tisíce, tak chci kvalitní hardware + bezchybný software, ne tenhle balast, kde se očividně šetřilo na materiálech více než je zdrávo..
martin
Lg g2 je absolutně bezproblémové zařízení. ....na rozdíl od jiných. ....
james
mám LG nexus 4 a i když je to Google navrh hw, je to nespolehlivejsi telefon, který jsem kdy měl. včetně několika upadnutí na kámen, stále vše drží pohromadě a nevrže. otázka je jak se k telefonu uživatel chová, minimálně sleeve pouzdro na přenášení v kapse je na místě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze