LG potvrdilo model V20: dorazí s Androidem 7.0

21

Již za pár týdnů se dočkáme dalšího špičkového telefonu z dílen jihokorejského LG. Řeč je samozřejmě o nástupci současného modelu V10. LG již potvrdilo nejen název, ale také měsíc představení a dokonce i operační systém.

LG V10

O LG V20 jsme prvně slyšeli již před několika týdny. V minulém týdnu jej částečně potvrdil sám výrobce v rámci ohlášení čtvrtletních finančních výsledků. Na dnešní den si samotné LG připravilo již více informací. Oficiálně oznámilo, že chystá novinku nesoucí označení LG V20, která bude přímým nástupcem modelu V10, který jsme si v recenzi pochvalovali. Novinku si LG schovává na září letošního roku a klíčová informace také zazněla na adresu operačního systému. LG V20 by se totiž mohlo stát vůbec prvním telefonem s nejnovějším Androidem 7.0 Nougat.

TIP! Recenze LG V10 – Dva displeje v originálním balení

Současné LG V10

O výbavě toho bohužel zatím mnoho nevíme, a tak lze jen spekulovat, že i novinka nabídne dva displeje na čelní straně a možná i duální fotoaparát. Částečně to naznačuje i přímo výrobce, který ve své tiskové zprávě uvedl, že model V20 bude prémiovým telefonem se zaměřením na co nejlepší multimediální zážitky.

Zdroje: social.lge.co

Diskuze ke článku
Pavel Bartos
Pavel Bartos
Tak na V20 se neskutečně těším, G5 půjde do světa, ač na ni nemohu říct půl křivého slova, ale V20 prostě musím mít!
Martin
Tak to bude bomba jen ať to nezkazí, známe LG a jejich G5.
Ondřej
Něco mi dává tušit, že to znovu podělaj. Přitom ještě minulý rok s G4 a V10 patřili k TOP výrobcům. Hlavně kvůli vyměnitelné baterii a současně bezdrátovému nabíjení.
Marduch
První specs leak - 5,5' fullHD, SD820 a 4000mAh.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze