Není nač čekat, LG zřejmě uspíší příchod nástupce modelu V10

8

Jihokorejské LG má v současnosti dvě vysoce postavené řady. Klasickou řadu G doplňuje ještě řada V, která se představila v loňském roce s modelem V10. A právě ten by se již v blízké době měl dočkat nástupce.

LG V10

LG V10 bylo oficiálně představeno v říjnu loňského roku a jde o velmi povedený model. Má neotřelý vzhled, bytelnou konstrukci a láká například na dva čelní displeje či dvě čelní kamerky. Ačkoliv by se mohlo zdát, že je na příchod nástupce ještě dost času, současné spekulace hovoří o opaku. Jihokorejskému výrobci totiž patrně začíná téct do bot. Důkazem mohou být například velmi neuspokojivé prodeje klíčového LG G5, o kterých se poslední dobou hovoří.

TIP! Recenze LG V10 – Dva displeje v originálním balení

Nástupce modelu V10 má nést označení V11, případně V20. Prozatím není známa výbava, ale spekuluje se o zachování výše zmíněných lákadel. I nová generace by se tak měla minimálně opírat o lákadlo v podobě dvou displejů s vysokým rozlišením. K premiéře nového LG má dle dostupných informací dojít již během září 2016.

LG V10 – videopohled

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
PDD
Dobre delaji..V10 byla povedeny model a myslim ze taky G3/G4.Model G5 byl krok vedle bohuzel...
Ondřej
Spíš by se mi líbilo, kdyby uvedli místo nového zástupce řady V novou G6, která by měla dva displeje, ale ten druhý by byl kompletní zleva doprava a kamerky/senzory nad ním. Hlavně zachovat vyměnitelnou baterii (raději vzadu s odnímatelným krytem) a úhlopříčku zmenšit na 5,3 + druhý displej. To by byla parádička a za takovej telefon by se těch 19 táců vysypat dalo :-)
Martin
Pokud V11/20 dostane lepší baterii konečně, IP68, velmi podobný design v10ky, a třeba bonus G-Pen.
A nějaké nové funkce u druhého displeje.
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
No jsem zvědav...jestli udělají podobný design hlavně s větší baterii tak budu možná uvažovat o koupi i když jsem s V10 max spokojen až na tu baterii tedy :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze