LG G3 Prime k předobjednání v Koreji: nabídne skromná vylepšení

5

Vypadá to, že Samsung není jediný výrobce, který se rozhodl vylepšit svoji stávající vlajkovou loď. Máme tu totiž informace o tom, že v Koreji je k předobjednání dostupný nový model G3, který nově podporuje LTE-A, neboli doposud nejrychlejší mobilní připojení, tedy stejné zlepšení jako nabízí model od Samsungu.

Výrobcům zjevně přestal stačit jeden vlajkový model za rok. Všechno to odstartovalo Sony, které začalo představovat svůj nejlepší počin jednou za půl roku. No a teď se přidali i ostatní. Již dříve jsme informovali o novém Samsungu Galaxy S5 LTE-A, neboli vlajkové lodi s QHD displejem a procesorem Qualcomm Snapdragon 805. Je sice dostupná pouze v Koreji, i tak jsou však úmysly společnosti jasné.

Samsung Galaxy S5 LTE-A a dosavadní vlajková loď LG G3

Se svým „Prime“ modelem nyní přispěchalo také LG. V Koreji se totiž objevila možnost předobjednání modelu nazvaného LG G3 Cat.6, což dává tušit přítomnost podpory LTE připojení až do rychlosti 300 Mb/s. A právě tato informace prozrazuje, že má novinka pod kapotou novější procesor, tedy Snapdragon 805, jelikož předchozí 801 takové rychlosti nepodporuje kvůli horšímu LTE modemu Cat.4. Jenže tady vylepšení také končí. Nebyly totiž implementovány žádné nové funkce ani technologie, například displej už totiž na rozdíl od Galaxy S5 disponuje vysokým QHD rozlišením, v tomto ohledu se tedy vylepšovat snad ani nemohlo, je tu tedy otázka, zda je tento model vůbec potřeba.

Nabídka k předobjednání modelu LG G3 Cat.6

Každopádně LG už se rozhodlo, teď se tedy zbývá jen dozvědět, jestli se tento model dostane i na mezinárodní trh, nebo zůstane v Koreji jako model od Samsungu. Nicméně zastoupení LG říká, že můžeme očekávat model LG G3 Prime někdy na podzim, nechme se tedy překvapit.

Zdroje: pocketnow.com, phonearena.com, lgbestmall.co

Diskuze ke článku
Proboha
Nejde mi vložit kometář ke článku o hře Assassin's Creed Pirates, dělá to ještě někomu? Celkově surfování na mobilenet začíná být v poslední době slušný hardcore, už s tím serverem něco udělejte, je to ostuda!
Ami
Není to až teď - už minulý rok Samsung vypustil svůj model Samsung Galaxy S4 LTE-A, který měl narozdíl od S4 klasické Snapdragon 800 a samozřejmě podporu LTE-A. Možná to nebylo tak výrazné, jako tomu nabývá v posledních týdnech/měsících, avšak již to zde bylo. :)
Lukáš
To mě po**r teď mám chvilku G3 a už bude prime! Kdybych to věděl tak si počkám

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze