LG G3 se daří: získalo 3 ceny Red Dot Awards

7

Jihokorejské LG má další důvod k radosti, neboť jeho vlajková loď G3 získala hned tři ceny Red Dot Awards v kategorii Communication Design. Oceněny byly funkce Smart Keyboard, Knock Code a nové grafické prostředí.

Respektované ocenění Red Dot Awards je udělováno hned ve třech kategoriích. Ve zmíněné Communications Design, ve které LG bodovalo, bylo například letos přihlášeno 7 096 produktů ze 49 zemí. Vlajková loď LG G3 zabodovala hned třikrát. Nejprve klávesnicí Smart Keyboards, která inteligentně mapuje váš styl psaní a snižuje chybovost až o 75 %. Další cenu si odneslo bezpečnostní odemykání telefonu Knock Code, kdy displej odemknete vámi zvoleným počtem poklepání. Díky tomu, že existuje více než 80 000 variant, je prakticky nemožné, aby váš telefon odemkl někdo cizí.

TIP! Recenze LG G3 – černý kůň s QHD displejem

LG G3

Třetí cenu si pak odnáší samotné grafické prostředí, na kterém je oceňován především čistý a přehledný vzhled, který je vkusně doplněn pastelovými barvami. „Ocenění Red Dot Awards si velice vážíme. Našim cílem je vyrábět produkty, které budou uživatelsky příjemné a snadno použitelné,“ komentuje zisk nových cen Andrea De Sousa, marketingová manažerka LG. „Svým zákazníkům nasloucháme a snažíme se jejich přání splnit tak, aby pro ně bylo používání produktů LG potěšením a zároveň odpovídalo jejich požadavkům na design i funkci,“ dodává.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Vojta Opočenský
Vojta Opočenský
Takový menší detail v článku máte uvedeno "další důvod k radost", ale lépe by tam vypadalo "další důvod k radosti"
Tomáš
Vojto, místo toho, abys celý den trávil hledáním drobných chyb v textu, běž radši ven a nečum furt na obrazovku ;-) Prospěje ti to.
Tomáš
Jinak telefony od LG se mi momentálně líbí nejvíc, G3 to jen potvrzuje. Za ty peníze luxus.
Pavel
Kdyby ty oceneni bilo objektivni pak musi vyhrat iphone. Mam ho a je fakt dokonali.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze