Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition redefinuje, co to znamená pracovat na počítači

2
Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition redefinuje, co to znamená pracovat na počítači
Fotografie: Lenovo
  • Aura Edition přináší celou řadu chytrých režimů
  • Notebook se tak přizpůsobí tomu, co, kde a jak děláte

Nová řada zařízení Lenovo Aura Edition je výsledkem několikaleté spolupráce se společností Intel, která uživatelům nabízí špičkové provedení, design a inovativní technologie. Stejně jako notebooky z této řady i Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition ztělesněním prvotřídní konstrukce a inovativních technologií a nabízí jedinečnou kombinaci funkcí přizpůsobených pro zlepšení uživatelského zážitku:

  • Chytré režimy: Notebooky řady Lenovo Aura Edition přináší uživateli větší kontrolu nad nastavením a přizpůsobením počítače pomocí chytrých režimů, které se za chodu přizpůsobují potřebám uživatele, ať už jde o práci, odpočinek, tvorbu nebo další činnosti. Chytré režimy dynamicky upravují výkon a nastavení systému a poskytují optimální podmínky pro jakoukoli činnost.
    • Režim Pozornost: Ve chvílích, kdy je produktivita klíčová, umožní Režim Pozornost uživatelům cíleně blokovat rozptylující webové stránky, aby se mohli soustředit na daný úkol.
    • Wellness funkce: Zahrnuje funkce pro pohodu očí a upozornění na držení těla a pomáhá tak bojovat proti únavě a připomínat uživatelům, aby si udělali přestávku. Díky tomu zůstává zdraví a držení těla na prvním místě, i když jsou uživatelé zabraní do práce.
    • Nástroje spolupráce: Sada nastavení navržených pro zlepšení zážitku z videohovorů, včetně vylepšení obrazu při nedostatku světla, virtuálního moderátora či rozmazání pozadí, což zvyšuje srozumitelnost a pohodlí při spolupráci s ostatními.
    • Režim Ochrana: Zaměřuje se na zvýšení zabezpečení pomocí funkcí, jako jsou Privacy Alert a Privacy Guard či automatické spuštění VPN, které zajišťují bezpečnost při práci s citlivými informacemi.
    • V neposlední řadě při práci s počítačem mimo dosah zásuvky je životnost baterie nejdůležitější. Uživatelé mají rychlý přístup k nastavení režimu napájení, což jim pomůže vyvážit výkon a spotřebu energie a prodloužit čas mezi jednotlivými nabitími.
  • Chytré sdílení: Zajišťuje bezproblémové sdílení obrázků mezi chytrými telefony a notebooky s pomocí umělé inteligence. Uživatelé mohou jednoduše klepnout na okraj obrazovky u podporovaného smartphonu a vyzvat tak notebook k automatickému spuštění aplikace Smart Share na obou zařízeních. Pro jednoduchý přenos nejnovějších fotografií mezi zařízeními pak stačí vybrané snímky jen tažením přesunout. Výhodou je podpora platforem iOS a Android.
  • Smart Care: Chytrá péče: Nabízí podporu a řešení problémů v reálném čase ve spolupráci se zkušenými techniky společnosti Lenovo, kteří jsou dostupní prostřednictvím počítače i telefonu. Uživatelé mohou využívat živý chat nebo volat na podporu a požádat o pomoc v rámci prémiového předplatného Lenovo Premium Care Service 2 , které nabízí také podporu ve stylu concierge.

Kromě funkcí Lenovo Aura Edition notebook Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition vyhovuje certifikaci Intel Evo Edition a je poháněný procesory Intel Core Ultra (Series 2), s osmijádrovým hybridním procesorem a výkonnou grafikou pro plynulý a efektivní výkon při náročných úkolech. Neurální procesorová jednotka (NPU) s výkonem až 48+ TOPS urychluje chod aplikací založených na umělé inteligenci a díky tomu je ideální pro uživatele, kteří potřebují vysoký výpočetní výkon s podporou AI. Operační paměť s kapacitou až 32 GB 8533MHz umožňuje uživatelům bezproblémový multitasking, zatímco až 1TB SSD úložiště 3 nabídne dostatek prostoru pro větší soubory a rychlý přístup k datům. Dostatek energie pro práci bez nutnosti připojení k síti zajišťuje 70Wh baterie navržená s ohledem na dlouhá tvůrčí sezení.

S připojením Wi-Fi 7 a Bluetooth 5.4 mají uživatelé vždy jistotu rychlého a stabilního bezdrátového připojení. Široký výběr portů včetně Thunderbolt 4 poskytuje všestranné možnosti připojení periferních zařízení, rychlého přenosu dat a rozšíření možností notebooku. Díky tomuto vybavení se Yoga Slim 7i Aura Edition stane skvělou volbou pro uživatele, kteří při své tvůrčí činnosti vyžadují vysoký výkon, úžasný obraz a spolehlivé připojení.

Notebook Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition bude dostupný od října 2024 s cenou začínající na 34 999 Kč.