Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 má Snapdragon X Plus a nabídne Copilota

Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 má Snapdragon X Plus a nabídne Copilota
Fotografie: Lenovo
  • Konvertibilní zařízení je postaveno na Qualcomm Snapdragon X Plus
  • Zařízení disponuje softwarem Copilot+
  • Zaujme rovněž odolností a bohatou konektivitou

S konvertibilním notebookem Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 má produktivita mnoho podob. Zařízení disponuje softwarem Copilot+ a je poháněno osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon X Plus, což z něj dělá vynikající AI notebook pro běžné uživatele. Procesor disponuje vlastní 45 TOPS NPU, která vylepšuje úlohy řízené umělou inteligencí a zajišťuje efektivní výkon bez ohledu na situaci. Díky dvoukanálové 16GB LPDDR5X operační paměti a až 1 TB TLC 2242 SSD úložišti 3 si mohou uživatelé naplno užít plynulý multitasking a dostatečný prostor pro všechny své soubory.

Dotykový 14palcový 16:10 WUXGA 400nitový OLED displej disponuje 100% DCI-P3 pokrytím a poskytuje ostrý obraz jak v režimu počítače, tak v režimu tabletu, takže je ideální pro kreativní profesionály a multimediální nadšence. Díky váze 1,49 kg a profilu tenkému 17,5 mm je notebook zároveň snadno přenosný.

Na uživatele otočená FHD RGB kamera zajistí naprosto jasné videohovory, zatímco o klid duše ve chvílích, kdy uživatelé nepotřebují kameru, se postará fyzický kryt webkamery. Zabudovaná čtečka otisků prstů umožňuje okamžité přihlášení pomocí funkce Smart Login.

U všech konvertibilních zařízení je odolnost klíčovým parametrem. Z toho důvodu prošel notebook Lenovo IdeaPad 5x 2-in-1 testováním podle specifikací MIL-STD-810H a je vybaven horním kovovým víkem, který dává uživateli jistotu, že jejich notebook bude vždy připraven zvládnout vše, co se na něj řítí. To se týká i konektivity – notebook je vybaven dvěma plně funkčními USB Type-C porty (DP1.4, PD3.0, 10Gb/s, přenos dat), dvěma USB Type-A porty, HDMI 2.1 portem, čtečkou microSD karet a audio combo jackem, stejně jako podporou Wi-Fi 7 a Bluetooth 5.3, což je výbava, se kterou se uživatelé mohou snadno připojit k více zařízením.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze