Lenovo představilo 13palcovou Yogu s Windows

14

Rodina tabletů s označením Yoga od Lenova se rozrostla o další kousek. Yoga Tablet 2 má 13palcový displej s QHD rozlišením, slušnou hardwarovou výbavu s důrazem na zvukovou stránku věci a také nový mód pro zavěšení.

Jako hlavní přednost modelu je prezentován způsob použití nazvaný „Hang“ neboli zavěšení. Lenovo se nám tímto způsobem snaží naznačit, že s tím správným příslušenstvím může tablet nahradit například i televizi.

Lenovo Yoga Tablet 2
Pověsit tablet na zeď? Proč ne.

Tomu ostatně odpovídá i výbava. O ozvučení se starají Dolby Audio Surround reproduktory složené z 5W subwooferu a dvou 1,5W reproduktorů od JBL. Jako procesor tablet používá Intel Atom Z3745, který doplňují 4 GB RAM, 64 GB vnitřního úložiště rozšiřitelného kartami microSD. Zařízení, jehož hmotnost činí lehce přes jeden kilogram pohání 12 800mAh baterie, která by jej měla udržet v běhu až 15 hodin.

K tabletu lze přikoupit tenkou klávesnici připojitelnou skrze bluetooth.

Lenovo začne prodávat toto zařízení během listopadu za cenu 700 dolarů, tedy necelých 15 000 korun bez daně.

Zdroje: news.lenovo.com

Diskuze ke článku
mix
Drahé.
Andrej Michalek
Tak si to zhrňme. Má nevýkonný procesor, ktorý sa osádza aj do 8" zariadení v cene 250euro, priemernú pamäť, displej s príliš vysokým rozlíšením vzhľadom na nízky výkon a ku tomu všetkému extrémne prestrelená cenovka...BULL SHIT

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze