Lenovo potvrzuje Android 7.0 pro modely Moto Z a Moto G4

6

Na nejnovější Android 7.0 Nougat se může těšit celá řada uživatelů modelů Moto, tedy bývalých Motorol. Aktualizace by dle aktuálních informací měla dorazit nejpozději v posledním měsíci letošního roku.

Android 7.0 Nougat

Vůbec prvním výrobcem, který se vytasil s informací o aktualizaci svých modelů na Android 7.0 Nougat, bylo HTC. O něco později následovalo se svým seznamem Sony. Dnes se dozvídáme podrobnosti o aktualizacích produktů Lenovo, konkrétně modelů spadajících do řady Moto. Potěší, že se výrobce neomezí jen na málo modelů, ale aktualizace dorazí na řadu Moto Z a Moto G4.

TIP! Recenze Lenovo Moto G4 Plus – Zaměřeno na fotky

Konkrétně má jít o modely Moto Z, Moto Z Play, Moto Z Force, Moto G4 a Moto G4 Plus, kterou jsme již také testovali. Přesný termín aktualizací oznámen nebyl, ale své telefony můžete začít kontrolovat už v průběhu posledního čtvrtletí roku 2016. Nejpozději do konce roku by tak zmíněné modely již měly pracovat s Androidem 7.0 Nougat.

Zdroje: droid-life.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Toskoo
A lenovo Vibe x3 nový android nedostane ?
MartinJ
Mě by spíše zajímalo, zda dostanou aktualizaci loňské modely, vydané ještě před koupí lenovem, například moto g3. Kolovaly totiž informace ze bude lenovo aktualizovat pouze své nové modely. Doufám že to není pravda, zkazili by tak dobré jméno společnosti Motorola.
Tom
RE: MartinJ
Obávám se že žádná Motorola už není...Je zde jenom Lenovo a jejich mizerná podpora...

https://www.svetandroida.cz/lenovo-propustilo-puvodnich-zamestnancu-motoroly-201609/comment-page-1#comment-950953

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze