Android 7.0 Nougat pro HTC 10 dorazí v průběhu příštího čtvrtletí

4

Kolotoč aktualizací na nejnovější Android 7.0 se dotýká také HTC, které je navzdory různým jiným problémům známé svým příkladným přístupem k aktualizacím. Nyní upřesnilo, kdy se dočká aktuálně nejdůležitější model 10.

HTC

HTC již před několika týdny informovalo, že Android 7.0 Nougat obdrží v prvé řadě modely 10, One M9 a One A9. Stalo se tak vůbec prvním výrobcem, který odhalil jízdní řád aktualizací na vůbec nejnovější operační systém od Googlu. Nyní HTC upřesňuje, kdy by se uživatelé nového Androidu mohli dočkat. Zcela dle očekávání se první na řadu dostane vlajkový model HTC 10. Mimochodem je to ten, na který v České republice čekáme již několik měsíců. HTC uvádí termín 4. čtvrtletí roku 2016. Pokud vše půjde ideálně, mohou se první uživatelé ze sedmičkového Androidu těšit možná již v říjnu.

Nepřehlédněte

Následovat bude dvojice dalších, pro výrobce důležitých modelů. Půjde o loňskou vlajkovou loď HTC One M9 a také stylového zástupce střední třídy HTC One A9. V jejich případě HTC konkrétní termín nezveřejnilo, ale jelikož se dostanou na řadu až po Desítce, lze aktualizaci očekávat nejdříve zkraje příštího roku. Případné plány na aktualizaci dalších modelů HTC v tuto chvíli nezveřejnilo.

Zdroje: twitter.com