Lenovo K8 Plus se představí už zítra

aktualizováno
7
Lenovo K8 Plus se představí už zítra
  • Čínské Lenovo chystá přírůstek do střední třídy
  • Benchmark prozradil přítomnost procesoru Helio P25 od MediaTeku
  • K představení dojde 6. září

Aktualizováno 5. 9. 2017

Pouhý den nás dělí od představení chystaného Lenova K8 Plus. Oznámil to samotný výrobce prostřednictvím svého Twitteru, na kterém také částečně odhalil podobu novinku. Kromě známé výbavy, o které se dočtete níže, víme, že se na zadní straně bude nacházet duální fotoaparát. Pod ním pak své místo nalezne čtečka otisků prstů.

Původní informace z 7. 8. 2017

Lenovo nám zřejmě vcelku brzo představí nového člena svého portfólia, který se zařadí do zaběhnuté řady K. Únik byl zaznamenán skrze benchmark Geekbench, jenž odhalil, že by mělo jít o model K8 Plus. To by mohlo značit velký displej či silnou baterii. Obojí je řadě K vlastní, avšak spekulace tyto parametry prozatím nezmiňují. Alespoň víme, že pod kapotou bude tepat procesor Helio P25 od MediaTeku a asistovat mu bude 3GB operační paměť.

Lenovo K8 Plus

Poslední známá informace se týká operačního systému. V jeho případě potěší, že Lenovo nasadí Android 7.1.1 Nougat. Na další informace si budeme muset ještě minimálně nějakou chvíli počkat.

Zdroj: techook.com

Diskuze ke článku
Jméno
Trochu ma udivuje, že píšete snáď o každom jednom úniku, ale o tom, že Lenovo oficiálne predstavilo Moto G5s a G5s Plus, tu nie je ani jeden článok :)
Jindra
Lenovo nebrat!
Ami
Lenovo bylo velice zajímavým výrobcem, ale myslím sii, že poté, co zveřejnili svůj "seznam" aktualizací pro své modely, ztratily tím mnoho potencionálních kupců i důvěru současých majitelů jejich telefonů. Bohužel se podkopali sami.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze