LAMA MOBILE přinese volání od 1 Kč za minutu a flat tarif za 599 Kč

6

Čím více voláte, tím méně platíte. Na tomto principu je postavena nabídka virtuálního operátora LAMA MOBILE, který své služby začne poskytovat 18. 11. 2013. Nabídne levné volání bez závazků a sekundovou tarifikaci už od první vteřiny. Nabídka zahrnuje čtyři základní tarify a speciální tarif pro zákazníky, kterým již LAMA dodává plyn nebo elektřinu. LAMA MOBILE je součástí holdingu LAMA ENERGY GROUP.

„Chceme být prvním lidovým operátorem, který svým zákazníkům vychází vstříc.I proto u nás neplatíte za čas, který neprovoláte. V rámci našich paušálů účtujeme po vteřinách, a to již od té první,“ vysvětluje Przemyslaw Galera, generální ředitel nového operátora, a dodává: „Své zákazníky se nesnažíme nachytat. Naše smlouva se vejde na jednu stránku a neobsahuje žádné chytáky, aktivační poplatky ani poznámky pod čarou. Navíc se nemusíte vázat na dlouhé období.“

Čím více voláte, tím méně platíte

Základ nabídky představuje tarif FÉROVÁ LAMA s nulovým měsíčním poplatkem. Nabízí volání od jedné koruny za minutu. Funguje na principu tří pásem – na začátku je volání za 2,90 Kč za minutu, po provolání 150 minut se minutová sazba snižuje na dvě koruny a po 350 minutách na 1 Kč za minutu. „Po dosažení výhodnějšího pásma jsou levnější i všechny předchozí provolané minuty,“ upozorňuje Przemyslaw Galera.

Tarif SPOŘIVÁ LAMA 200 KČ poskytne 100 minut do všech sítí a 100 minut do sítě LAMA MOBILE za 199 korun měsíčně. Základní nabídku doplňuje tarif UPOVÍDANÁ LAMA s neomezeným voláním do všech sítí za 599 Kč měsíčně.

LAMA Mobile

Nabídka pro rodiny

LAMA MOBILE plánuje oslovit také rodiny. Má pro ně připravený tarif LAMÍ RODINKA, jehož prostřednictvím lze v rámci jednoho paušálu využívat dvě až čtyři SIM karty. Členové rodiny navíc mezi sebou volají zdarma. Volání pro dva členy rodiny stojí 199 Kč měsíčně, pro tři 289 Kč a pro čtyřčlennou rodinu 369 Kč měsíčně.

LAMA Mobile

Výhody pro zákazníky LAMA ENERGY

Škálu paušálů doplňují speciální tarify pro stávající klienty LAMA ENERGY, kteří od ní odebírají plyn nebo elektřinu. Tarif UPOVÍDANÁ CHYTRÁ LAMA nabízí neomezené volání v síti LAMA MOBILE za 149 Kč měsíčně (tarif nemusí být jen s energiemi). CHYTRÁ LAMA 249 KČ má za 249 Kč připravených 100 minut dovšech sítí, 100 minut do sítě LAMA MOBILE a 50 SMS. Nejkomplexnější je balíček CHYTRÁ LAMA 399 KČ s 200 minutami volání do všech sítí, 100 SMS a 150 MB dat.

LAMA Mobile

Datové balíčky

Všechny tarify lze rozšířit o datové balíčky se 150 MB, 500 MB nebo 1000 MB datza cenu 99 Kč, 229 Kč, resp. 399 Kč. LAMA MOBILE osloví také firemní zákazníky. Těm již od začátku nabídne neomezené volání v rámci firmy od 89 Kč měsíčně.

LAMA MOBILE bude využívat síť operátora Vodafone. „Veškerý zákaznický servis, technickou podporu, fakturaci, zákaznický portál nebo informační linku budeme pro naše zákazníky zajišťovat sami,“ uvádí Przemyslaw Galera. Služby virtuálního operátora LAMA MOBILE lze objednat prostřednictvím zákaznické linky 848 11 22 11, na www.lamamobile.cz nebo široké sítě obchodních partnerů.

Diskuze ke článku
Taddy
Virtuála musí mít každej, v každém kraji, v každém okrese, v každém městě, v každé čtvrti, v každé firmě a v každé ulici - připadá vám tohle normální, aby tady bylo XYZ operátorů? Výběr mizerný bude-li 10 operátorů mít cenu za minutu hovoru 2,50 Kč, dalších 10 půjde s cenou na 1,90 Kč nebo změní účtování z 60+1 na 1+1, ale nikam dál se nedostaneme.
Žádný virtuál doposud nezjistil potřeby zákazníků, pouze MOBIL.CZ je nejvýhodnější.
Za 200,- Kč měsíčně poskytne služby neomezeně v síti + 51,- Kč kredit + 200 MB dat jste-li chytří do MOBIL.CZ a Vodafonu máte SMS zdarma a využíváte Skype či možné připojení přes WiFi free. Kredit 51,- Kč není třeba vyčerpat!
Karel1
Už to vidím úplně živě, jak někdo potřebuje rychle zavolat a Začne řešit do jakého operátora to vlastně Bude volat, tedˇbude Běhat po městě a hledat Veřejnou WIFI, aby náhodou moc neprovolal !!! JE TO ÚCHYLNÉ POČÍNÁNÍ. Ale i tak se dá, stojí-li ti to za to. Já to řeším TESCEM, dám 300, dostanu 600kč. Mám to na dva měsíce a 240minut + 120 sms do všech sítí a ve své volání + SMS zadara !!! Minuta do cizích sítí mě Vyšla na 1.25kč. !!! Ha !!!
kazimir
jo chci videt jak to k necemu bude uzitecny sami slibi a skutek utek
Vlaďka
Nechala jsem se bohužel nachytat, teď mám problém 14 dní odejít a to jsem dala výpověď hned druhý den. Varuju všechny - neseriozní

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze