LAMA Group se rozšířila o operátora LIVE Telecom

LAMA Group zastřešující virtuálního operátora LAMA Mobile se rozrůstá, pod křídla mateřské společnosti nově spadá také operátor LIVE Telecom, který se soustředil na poskytování hlasových a datových služeb na pevných linkách. LAMA Group získala 100% podíl společnosti LIVE Telecom a přebírá tedy veškeré zákazníky společnosti.

Akvizice LIVE Telecomu představuje pro holding LAMA Group rozšíření portfolia služeb v oblasti telekomunikací a nárůst klientské databáze. Stávající zákazníci LIVE Telecomu získají díky převzetí společnosti přístup ke službám holdingu LAMA ENERGY GROUP pro retailové klienty, které sahají od dodávek energií přes služby mobilního operátora pod značkou LAMA Mobile až po satelitní či internetovou televizi DIGI TV. Bývalí majitelé LIVE Telecomu svoji činnost ve společnosti ukončili.

TIP: LAMA mobile nabízí neomezený tarif s 1 GB dat za 299 Kč

Lama mobile

Primárně se společnost LIVE Telecom zabývala poskytováním hlasových služeb a internetu ADSL/VDSL prostřednictvím pevných linek. Tyto hlasové služby a internet provozovala v síti pevných linek společnosti Telefónica Czech Republic. Své produkty společnost LIVE Telecom nabízela domácnostem, spotřebitelům, ale i středním a malým firmám.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze