LAMA Mobile naděluje: dva dny volání zdarma do všech sítí

3

Virtuální operátor LAMA Mobile se rozhodl potěšit všechny své tarifní zákazníky a poslední červencový víkend jim umožní volat úplně zadarmo, a to do všech sítí v České republice.

Lama mobile

LAMA mobile si tentokrát připravila pro své zákazníky skutečně velkorysý dárek. Celý následující víkend 25. a 26. 7. mohou všichni uživatelé tarifů SPOŘIVÁ LAMA, CHYTRÁ LAMA a LAMÍ RODINKA provolat, a to úplně zdarma. Akce probíhá v rámci celé České republiky a týká se volání do všech sítí. Operátor chce dle svých slov přispět k letní pohodě svých klientů.

„Doposud proběhlo několik akcí, během kterých mohli naši zákazníci telefonovat zdarma,“ říká tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP Andrej Čírtek. „Tentokrát ale darujeme celých osmačtyřicet hodin. K letní pohodě může přispět i skvělý pocit, že nemusíte řešit, kolik vás stojí telefonování s kamarády a blízkými.“

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Tom
Ta akce je spíš výsměch než dárek. Ale Čecháček se rád spokojí i s drobečky.
.
Vzhledem k počtu zákazníků (lam ;-) předpokládám, že je tato akce přijde levněni než placená reklama.
loko
je mi tech virtualu az lito. Sice na nej predrecnici nadavaji, ale nemuzou zrovna za to, ze operatori nastavili podminky tak, aby zadny virtual nemohl nikdy prorazit (a kdyz se to nahodou jednomu jedinemu s velmi silnym zazemim podarilo, tak ho koupili a pristrihli mu kridylka)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze