LAMA mobile snížila cenu u neomezeného tarifu, musíte se ale upsat

2

Virtuální operátor LAMA mobile přikročil ke zdánlivému zlevnění svého neomezeného tarifu Upovídaná lama. Jeho cena se nyní může dostat až na 479 Kč měsíčně. Docílíte ji však pouze podepsáním dvouleté smlouvy, takže se nejedná o nic převratného.

Lama mobile

Nová nabídka vstoupí v platnost 3. listopadu a rozšíří cenovou nabídku nejvyššího tarifu Upovídaná lama. Ten jste doposud mohli získat za 599 Kč a obsahoval neomezené volání do všech sítí v ČR. Nově LAMA mobil oznamuje, že zavádí také novou cenu, která bude 479 Kč měsíčně. Její snížení však nepřichází jen tak. Pokud budete chtít platit méně, budete se muset operátorovi upsat na dva roky. Kdo se nebude chtít vázat, bude mít i nadále možnost vzít si tarif bez závazku, avšak za původní cenu 599 Kč.

„Tarify s neomezeným voláním patří obecně nejpopulárnější, rozhodli jsme se tedy vyjít našim zákazníkům vstříc a UPOVÍDANOU LAMU zlevnit o celých 20 % při dvouletém závazku,“ říká generální ředitel LAMA mobile Marek Fabian a dodává: „Pro zákazníky, kteří preferují flexibilitu, zůstává volba mít neomezený tarif za vyšší cenu, ale bez vázanosti.“

Zdroj: Tisková zpráva LAMA mobil

Diskuze ke článku
Oraf
No kdyby k tomu byla, alespoň nějaká porce dat...takhle je to k prdu..
Tomm
Nejenže v ceně nejsou data, ale oni tam nejsou ani sms. To jsme to dopracovali. Virtuálové chtějí být koukám ještě dražší než naše slavné trio.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze