Kouzelné úterky končí, T-Mobile spouští ''Našim pro radost''

14

Věrností program ''Kouzelné úterky'' od T-Mobile dneškem končí, zákazníci růžového operátora ale nemusí smutnit. Od 1. listopadu ho nahradí nový věrnostní program s názvem ''Našim pro radost''. Do konce roku se bude jednat spíše o takový pilotní provoz, ten pravý start vypukne až v lednu příštího roku.

Znáte věrnostní program Kouzelné úterky? T-Mobile každé úterý umožnil všem svým zákazníkům (jak předplacenkáři, tak také tarifní zákazníci) získat slevu na určitou službu a mnohé další. Získat jste tak mohli SMS zprávy do vlastní sítě za polovinu, Internet v mobilu na den zdarma a dále také zajímavé slevy u vybraných partnerů (The Pub, Costa Coffe, Ugo Juice, Kasa.cz a další). Kouzelné úterky však dneškem (29. října 2013) končí a od listopadu budou nahrazeny věrnostním programem Našim pro radost.

Kouzelné úterky od T-Mobile končí, od listopadu je nahradí Našim pro radost

Nový věrnostní program Našim pro radost startuje již tento pátek, tedy 1. listopadu, bude se však jednat pouze o takovou ochutnávku v předvánočním čase. Těšit se můžete na procentní slevy z celého nákupu či z konkrétních produktů, nabídky 1+1 a další. Seznam vybraných partnerů je velice rozsáhlý, namátkou můžeme zmínit hračkářství Sparkys, dále pak obchody jako A3 Sport, Electro World, parfumerie FAnn, Walmark, Costa Coffe, Litex a Tichibo. Program nyní mohou klienti využít kdykoliv, nebudou omezeni pouze jedním dnem v týdnu, jako tomu bylo u Kouzelných úterků, což je vítaná změna, po které volalo mnoho zákazníků. Ještě před Vánocemi se mohou zákazníci těšit na více než 20 zajímavých nabídek, rozsáhlejší nabídky se pak dočkáme až od ledna příštího roku.

Jak to bude fungovat?

Zákazník se nemusí nikde registrovat, na stránkách Našim pro radost si klient objedná vybraný slevový kód, který mu následně dorazí formou SMS na jeho telefonní číslo. Zpřístupněna bude i mobilní verze portálu, jejíž návštěva se nebude započítávat do datového limitu internetového zvýhodnění. Slevy budou mít různou dobu platnosti, vždy bude záviset na dohodě s daným partnerem. Doba platnosti slevového kupónu bude taktéž součástí objednané SMS zprávy. Další podrobný popis nabídky pak zákazník nalezne na webových stránkách věrnostního programu.

Závěr

Kouzelné úterky sice končí, ale nahrazuje je nový věrnostní program, který zákazníky nově už neomezuje pouze na jeden vybraný den v týdnu. To je dobrá zpráva, už v pátek uvidíme, jaké zajímavé slevy si pro nás T-Mobile přichystal. Příznivci Kouzelných úterků však nemusí smutnit, dvě hlavní výhody tohoto programu totiž zůstanou zachovány. Internet v mobilu na den zdarma a SMS do vlastní sítě za polovinu budou totiž v úterý fungovat i nadále.

Dvě hlavní výhody Kouzelných úterků zůstávají, mění se pouze styl jejich objednání

Tyto bonusy si nově objednáte pomocí bezplatné SMS zprávy. Pro Internet zdarma stačí odeslat SMS ve tvaru PRORADOST INTERNET, pro SMS za polovinu SMS s textem PRORADOST SMS a to celé následně odeslat na telefonní číslo 4603. Jak se nový věrnostní program líbí vám? Využívali jste akcí, které Kouzelné úterky nabízely?

Diskuze ke článku
mjdcnji
aspon ze internet zadarmo zustal ja sem to jeste poradne nevyuzil, protože nemam smartphone ale brzo ho budu mit
* *
tento věrnostní program je ponejvíce pro měš%ťáky. ale nevadí, já mám .....cz a ten má mobil zadarmo. Poslední dobou, jak o2, tak i t-mobil nemají nic zajímavého
M
nabídka nic moc, dříve jsme rádi využívali lístky do kina 1+1 a ty nám tu teď chybí
ada
souhlasim s kinem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze