Konečně novinka na obzoru? HTC možná chystá U19e

3
Konečně novinka na obzoru? HTC možná chystá U19e
Fotografie: HTC
  • Novinka by měla zamířit do střední třídy s procesorem Snapdragon 710
  • Nasazen má být 6palcový displej a duální fotoaparáty na obou stranách

HTC v letošním roce ještě nepředstavilo žádný nový klasický smartphone. Celkově tak od této známé značky zaznamenáváme útlum, co se telefonů týče. Tchajwanská pobočka HTC však na Facebooku nyní uvedla datum 11. června, kdy by mělo dojít k představení nového mobilu. Spekuluje se, že by mohlo jít o HTC U19e, avšak nejde o ničím potvrzený název, a může tudíž dojít ke změně. Nijak přesně není známa ani výbava, avšak drobné tipy unikly.

HTC U19e

Očekávat máme kupříkladu 6palcový displej s poměrem stran 18:9 a Full HD+ rozlišením, který bude mít malé rámečky nad a pod displejem. Nad zobrazovač se tak pohodlně vměstná duální fotoaparát. Hardware se opře o procesor Snapdragon 710 a 6GB operační paměť. Dále má dojít samozřejmě na operační systém Android 9.0 Pie nebo podporu rychlého nabíjení Quick Charge 4.0. Kapacita baterie by měla být 3 930 mAh.

Diskuze ke článku
Martin
A jak známé HTC dá tomu cenu 16 tisíc Bo HTC :D
Blue Sun
Kvičalo, jsi pod vlivem silných medikamentů, že nepíšeš sračky? Prášky přestanou za chvíly účinkovat, takže to tu večer zase zasereš pod padesáti nicky svými výkaly.
kokotoska
htc ? to snad radejc thc :o)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze