Galaxy S25 Ultra by mohl projít zaoblovací kúrou. Prohlédněte si možnou podobu

2× aktualizováno
Galaxy S25 Ultra by mohl projít zaoblovací kúrou. Prohlédněte si možnou podobu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Očekává se příchod Galaxy S25, Galaxy S25+ a Galaxy S25 Ultra
  • Objevily se spekulace, že bude verze S25+ vynechána
  • Představení proběhne nejdříve v lednu 2025

Aktualizováno 15. 8. 2024

Na sociální síti X (dříve Twitter) se objevil render chystaného Galaxy S25 Ultra, ačkoliv se nacházíme minimálně ještě několik měsíců od představení. Pokud vychází render z chystané reálné podoby Galaxy S25 Ultra, bude mít telefon zaoblené okraje displeje stejně jako mírně zaoblené boky, zatímco Galaxy S24 Ultra je striktně hranatý. Design by tak byl méně ikonický, zato by se mohla nová Ultra o něco lépe držet. Co na vzhled říkáte?


Aktualizováno 25. 7. 2024

Do představení řady Galaxy S25 zbývá minimálně půl roku, ale přesto informace pomalu přibývají. Nejnověji přišel se zmínkou o modelu Galaxy S25 Ultra známý informátor Ice Universe. Dozvídáme se, že by Samsung ani v roce 2025 neměl příliš měnit baterii a nabíjení. Očekává se kapacita 5 000 mAh a jen 45W drátové nabíjení, tedy opět beze změny oproti dosavadním modelům s přídomkem Ultra.


Původní informace z 5. 7. 2024

V posledních několika letech Samsung vydává svou vlajkovou řadu mobilních telefonů ve třech exemplářích, které se liší velikostí a zčásti také výbavou. To je případ i doposud poslední generace, která se skládá z modelů Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. Nyní se však skrze server androidheadlines.com objevily spekulace, že jihokorejský výrobce chystá radikální řez. Ten by měl spočívat v tom, že příští řada Galaxy S25 by již neměla nabídnout prostřední variantu Galaxy S25+.

Tato informace se zakládá na tom, že databáze IMEI prozatím neobsahuje kódové označení právě pro Galaxy S25+. Zde je však potřeba zmínit, že do představení řady Galaxy S25 zbývá minimálně půl roku, což je velkorysá doba na to, aby se v databázi nový telefon objevil. Na druhou stranu je potřeba také dodat, že varianta „+“ se každoročně prodává z trojlístku Samsungů nejhůře. Mohlo by to tak být indicií, kterou verzi Samsung vyřadí.

Naopak server 9to5google.com nově udává, že Samsung nadále pracuje na třech modelech řady Galaxy S25, jejichž označení bude SM-S931, SM-S936 a SM-S938. Jak tato situace nakonec dopadne, nám naznačí nadcházející měsíce. Pakliže uslyšíme spekulace o řadě Galaxy S25, kde budou figurovat tři možné varianty, bude vše jasné a beze změny.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
5000mAh v době kdy každý bude mít 6000+-mAh..
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
S25 znova 25w, Samsungaci sa už tešia na s26ku ktorá ponúkne nabíjanie o výkone 26w to bude revolúcia 😀
Pc Wifi
Pc Wifi
a CPU ? MTK ? Stale me prijde smysluplnejsi popatrat nekde po S23+ s QSD...
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Naposledy upraveno: 28. 7. 12:48
S25+ by měla být Ultra bez Spenu a s větší baterií. Samsung by si otestoval, co zákazník chce. Mám S24U a Spen používám....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze