Kaktus opět nabízí nejlepší datový balíček na trhu za 200 Kč

3
Kaktus opět nabízí nejlepší datový balíček na trhu za 200 Kč
Fotografie: Kaktus
  • Pro stávající uživatele je k dispozici balíček 6 GB a neomezená data na sociální sítě za 200 korun
  • Pro nové zákazníky se nabízí SIM karta v limitované edici s datovým balíčkem včetně kreditu 100 Kč

Kaktus, virtuální operátor v síti T-Mobile, nabízí od 16. dubna svým zákazníkům jedinečný balíček na mobilní surfování. Neomezená data na vybrané sociální sítě a k tomu dalších 6 GB, to vše za 200 korun na 30 dnů. Noví zákazníci také nepřijdou zkrátka, stačí si objednat na Kaktus e-shopu SIM kartu ze speciální edice. Ta obsahuje nejen uvedenou porci dat, ale i 100korunový kredit. Na aktivace balíčku i nákup SIM karty mají zákazníci čas až do konce května 2021.

Když jsme tuto limitovanou nabídku představili loni v prosinci, zájem zákazníků nás opravdu potěšil. Každý druhý mobilní surfař si zvolil právě tento balíček – 6 GB a neomezená data na sociální sítě,“ říká David Milota, manažer zodpovědný za značku Kaktus, a dodává: „Navíc třetina z nich byli zákazníci, kteří internet v mobilu dosud vůbec nevyužívali.

Balíček obsahuje 6 GB plus neomezená data na sociální sítě: Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a WhatsApp. To vše za 200 Kč na 30 dnů. Zapnout si jej mohou zákazníci až do 31. května 2021. Surfovat mohou za stejných podmínek i v následujících měsících, dokud si balíček sami nezruší, nebo nebudou mít dostatečný kredit. Nevyčerpané jednotky Kaktus převádí do dalších měsíců bez omezení.

Kdo není zákazníkem Kaktusu, nemusí smutnit. V e-shopu čeká speciální edice SIM karty se stejnou porcí dat – 6 GB a neomezená data na vybrané sociální sítě. V ceně SIM karty (200 Kč) je nejen zapnutý balíček na první měsíc, ale i 100korunový kredit. Užívat si surfování na sociálních sítí bez omezení pak mohou zákazníci podle libosti, dokud si jarní balíček sami nevypnou. SIM kartu bude možné objednat v e-shopu do 31. května 2021.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 21. 4. 2021 16:46
Hlavni vyhody sou jeste 2. Kazdy mesic minimalne 1x davaji v urcitou dobu 100% kreditu navic. Ktery plati mesic. Takze z toho se strhne balicek a 2 kila zustanou na dalsi. Takto staci pres IB vzdy dobit (realne vlastne 6x za rok) a tech 6GB vyjde na 100kc
Na upozorneni lze stahnout jednoduchou aplikaci. Druha vec je ze nevyuzite data se prevadi...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze