Nejlepší datový balíček na trhu? Kaktus vám jej dá jen za 200 Kč měsíčně

9
Nejlepší datový balíček na trhu? Kaktus vám jej dá jen za 200 Kč měsíčně
Fotografie: Kaktus
  • Balíček je možné si aktivovat až do konce prosince 2020
  • Obsahuje 6 GB dat a navíc zcela neomezená data pro sociální sítě
  • Jedná se o samoobnovovací balíček, který vás vyjde na 200 Kč měsíčně
  • Všechna data se u Katusu navíc standardně převádí do dalších měsíců

Kaktus dnes spustil nový datový balíček, který zaujme všechny datově náročné uživatele. Jeden z našich nejúspěšnějších virtuálních operátorů balíček směle pojmenoval „Boží“ a není se čemu divit. Jeho využívání dostanete skutečně štědrou porci dat. Konkrétně se jedná o 6 GB na každý měsíc, avšak to není vše. Pokud využíváte sociální sítě, nemusíte data počítat vůbec. Pro účely sociálních sítí je datový limit neomezený. Respektive při aktivací balíčku v aplikaci Můj Kaktus se limit na sociální sítě vypočítal na zhruba 20 TB měsíčně.

Aktivace nového datového balíčku v samoobsluze

Do kategorie sociálních sítí spadá používání aplikací Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat a Twitter. Pokud odhlédneme od TikToku, jsou zastoupeny snad všechny v dnešní době nejpoužívanější sociální sítě a aplikace pro zasílání zpráv. Dodejme, že není zapotřebí nejprve vyčerpat 6 GB na běžný internet, abyste se dostali k neomezeným datům na sociální sítě. Za kombinaci 6 GB a neomezených dat pro sociální sítě si Kaktus účtuje pouze 200 Kč. Za tuto částku jste ještě včera dostali jen datový balíček se 2 GB a 2 GB na sociální sítě.

Kaktus

Nový „Boží“ balíček si může aktivovat každý zákazník Kaktusu bez ohledu na to, zda doposud měl/neměl aktivovaný jiný datový balíček. Pakliže nějaký balíček máte, aktivací se přepnete na nový balíček a data, která jste měli, se vám jednoduše přičtou. Tím se dostáváme k další výhodě datových balíčků od Kaktusu, tou je převádění volných jednotek do dalších měsíců. Pokud byste balíček neustále platili a nevyužívali, budete mít například po třech měsících již 18 GB dat.

Patrně tušíte, že balíček Kaktus zavádí pouze dočasně, a to v období Vánoc. Možnost jej aktivovat je od 1. prosince 2020 do 31. prosince 2020. Pokud však aktivaci v tomto období stihnete, může vám balíček zůstat i nadále. Jedinou podmínkou je, že v den automatické obnovy balíčku musíte mít kredit alespoň 200 Kč, což je měsíční platba za datový balíček. Netřeba dodávat, že balíček nemá v nabídce Kaktusu konkurenci a ani při pohledu ke konkurenci nenacházíme aktuálně výhodnější datovou nabídku. Aktivaci balíčku provedete skrze aplikaci Můj Kaktus nebo přes webové stránky operátora.

Stáhnout Kaktus

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
V rodině jsme přešli na kaktusí data všem nám nechodí zprávy, když mobil zhasnutý.🤔 Vždycky je potřeba mobil zapnout a vlézt do dané chatovací apky, aby mi vyskočily nové zprávy. Nemá někdo radu? U T-Mobile nám to nedělalo a vzhledem k tomu, že se to děje všem, tak bude na vině Kaktus.😃
Jan Kasik
Jan Kasik
Tak toto už je celkem zajímavé - asi pořídím na druhou sim kartu
Tadeáš Zýka
Tadeáš Zýka
Kaktus má navíc zpravidla 2x měsíčně dobíječku, kdy lze v rozmezí 2-3 hodin dobít kredit, který Kaktus zdvojnásobí. Dobíječky jsou v různé dny a časová rozmezí, ale jsou na to aplikace, které to hlídají (neoficiální) a upozorní na dobíječku často i s předstihem pár hodin. Mám obě a fungují. Jsou myslím stále v betaverzi na Google play:

1) Kaktus Dobíječka od vývojáře vEnCa-X

2) Dobíječka od vývojáře Pavla Tížka ... tato v posledních týdnech dostává hodně aktualizací, je zde i historie minulých dobíječek, časové rozmezí a tak, takže si můžete udělat lepší obrázek :)

S dobíječkou dvojnásobku kreditu pak stojí 6 GB dat reálně 100,-
Používám Kaktus už asi 4 roky a nikdy se mně díky těm výše uvedeným aplikacím nestalo, že bych neměl dostatek kreditu k obnově balíčku a tedy i převedení dat. Dobíjím kredit jedině v dobíječce - easy ;)
Miroslav Skotnica
Miroslav Skotnica
Nemyslím si! Mých 100gb od kyslíka ze speciální akce, za 300 kila měsíčně. Mi bohatě stačí. Sociální sítě využívám, ale přesto cca 30gb dat mi sežere YouTube. Průměrně mi z těch 100gb, zůstává na konci měsíce 40gb, a na wifinu se už jen práší... Těch 6 giga by bylo do týdne pryč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze