K novým roamingovým tarifům přidá O2 cestovní pojištění

1

Od konce dubna zavede O2 inovované roamingové balíčky, do kterých se promítne poslední snížený cen za volání ze zahraničí před úplným zrušením roamingu. Nově operátor svým zákazníkům nabídne také snadnou možnost cestovního pojištění v rámci roamingového tarifu. O letošních prázdninách navíc zcela zdarma.

O2

O2 letos v létě začne u svých roamingových tarifů nabízet cestovní pojištění v mobilu. „Našim zákazníkům přinášíme cestování bez starostí. Nabídneme jedno z nejlepších cestovních pojištění na trhu, navíc s pohodlným využitím. Pojištění nebude potřeba sjednávat před každou cestou, aktivuje se totiž automaticky - podobně jako roaming přihlášením telefonu do zahraniční sítě,“ uvádí Jiří Straka, který v O2 zodpovídá za oblast pojištění.

TIP! Potvrzeno: Evropský parlament schválil zrušení roamingu v rámci EU

O2 cestovní pojištění nabídne jako volitelnou službu, kterou půjde jednoduše objednat. „Při sjednání pojištění nebudou muset zákazníci řešit platbu předem ani nikam zadávat číslo platební karty. Poplatek za cestovní pojištění se jim totiž jednoduše naúčtuje v rámci měsíčního vyúčtování O2,“ říká Silvia Cieslarová, marketingová ředitelka pro mobilní segment v O2, a dodává: „Jako dárek bude letos o prázdninách pojištění pro nové i stávající zákazníky, kteří vycestují s roamingovým tarifem Volání bez hranic, zdarma.“

O2 cestovní pojištění

Výhodné cestovní pojištění mohou získat smluvní rezidentní zákazníci využívající roamingový tarif Volání bez hranic. Cestovní pojištění bude stejně jako tento tarif platné ve všech světových zemích, kde má O2 roamingového partnera, a pokryje obvyklá rizika spojená s cestováním – např. léčebné výlohy s plněním až pět milionů korun, úrazové pojištění, ztrátu zavazadel nebo odpovědnost za škodu.

Nové roamingové tarify

Od 30. dubna nabídne O2 dva roamingové tarify – Volání bez hranic a Svět Basic. Tarif Volání bez hranic, jehož součástí bude od léta výhodné cestovní pojištění, na prázdniny navíc zdarma ve všech světových zemích, kde má O2 roamingového partnera. Tarif Volání bez hranic je možné zdarma aktivovat už nyní.

TIP! Ceny roamingu snižuje také T-Mobile a Vodafone

V souvislosti s novou evropskou regulací O2 od 30. dubna nabídne také nový tarif Svět Basic. V rámci tarifu Svět Basic se volání, posílání SMS a datování v zemích EU začne účtovat stejně jako v České republice s příplatkem za spotřebovanou jednotku. Součástí tarifu Svět Basic není možnost získat výhodné cestovní pojištění.

O2

Datové balíčky

Datový balíček Objem dat Cena
Evropa S 125 MB 199 Kč
Evropa M 300 MB 399 Kč
Evropa L 1 GB 999 Kč

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
Standa
Aby se náhodou nepředali :-D Nevím jaký větší prase může chtít v dnešní době volat v domácí sítí za 3,50 Kč než o2. I v roamingu je to drahý a ta přirázka mimo neomezený tarify je úplně nesmyslná.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze