Jistota od HTC: Android 8.0 Oreo dorazí na modely U11, U Ultra a 10

16
Jistota od HTC: Android 8.0 Oreo dorazí na modely U11, U Ultra a 10
  • HTC tradičně mezi prvními oznamuje plán aktualizací na nejnovější verzi systému Android
  • Android 8.0 Oreo mají potvrzenou modely U11, U Ultra a HTC 10

Tchajwanské HTC patří mezi výrobce, kteří mezi prvními oznamují, jaké jeho modely obdrží aktualizaci na nejnovější verzi operačního systému Android. Nejinak je tomu letos. Předevčírem došlo k oficiálnímu představení Androidu 8.0 Oreo a HTC již nyní odtajnilo první své modely, které v budoucnosti aktualizaci obdrží. Dle očekávání se jedná o letošní vlajkovou loď HTC U11. Dále se dočká i další špičkově vybavený kousek HTC U Ultra a výrobce nezapomene ani na loňskou vlajkovou loď HTC 10.

V tweetu, ve kterém byla tato informace prezentováno, výrobce dodává, že brzy dojde k rozšíření seznamu telefonů, které obdrží Android 8.0 Oreo. Současně také HTC oznámí časový horizont aktualizací, který nám v tuto chvíli ještě neprozradilo.

Zdroj: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Dragereker
To len jediný HTC vie tak rýchlo zareagovať a potvrdiť aktualizáciu? Hanba ostatným spoločnostiam.
Petr
Super. Mám U ultra tak se dočkám.
ANO
Lol, takze ani vsechny aktualne prodavane a ty stovky trosku starsich modelu maji smulu:o) Ne, ze bych byl masochista a o lagroidu uvazoval ... ale tak az apple vyda novy SE, tak do nej nejspis pudu, pokud microsoft nejak nevytahne hlavu z riti (cos s indem v hlavni roli je hodne nepravdepodobne, to to maji v genech) a nevyda za rozumnou cenu telefon s plnotucnym OS, tak apple je jasnou a vlastne jedinou volbou po me L950XL. Sice nebude mit dualsim, nicmene tak nejak doufam, ze bude mit cirka stejne kvalitni fotak jak moje lumia, preci jen ten vyvoj v tomhle smeru jde rychle dopredu. Takze to vypada, ze apple eru smartphonu zapocal, vyrojily se tuny klonu, ale nakonec zase vykrystalizoval v jedinou znacku. Apple politiku nemam rad, ale co jineho na trhu zbyva ze? Teda pokud clovek nechce 3310ku;)
PETER
Tak Ty si pekne mimo "ANO" :D Hovor prosim Ta len za seba a nevtahuj do svojich zakomplexovynych nazorov ostatnych "ajtakov"! Som "ajtak", mam android bez antivirusu a tolko nicim nepodlozenych nezmyslov a doslova sraciek, som cital snad len od zaryteho, zabedneneho "jablckara".. Som presvedceny, ze Ty si presne ten typ cloveka, ktory sa len skryva za pouzivatela Windowsu, aby sme si nemysleli, ze si honis (masturbujes) nad "jablckom" :D Apropo, pamätam si, ako ste vy "jablckari" nadavali na mobily s velkym displejom, ze vam velkost iPhonu vyhovuje a tie srackove lopaty by nikto z vas nikdy nechcel.. hops :) No a nakoniec, zmylil si si vlakno.. Toto je o HTC ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze