Je toto nový Nexus 10? Podle @evleaks jej vyrobí Samsung

Nově uniklé snímky, které do světa vypustil Twitter účet @evleaks možná odhalují očekávaný Nexus 10. Kromě samotných snímků unikla i část specifikací a také informace, že jej pro Google opět vyrobí Samsung a ne LG, jak se původně spekulovalo. Nic však není potvrzeno a snímky provází pochybnosti o jejich původu a věrohodnosti.

Nepřehlédněte:

Známý ''informátor'' @evleaks dnes do světa vypustil zajímavé snímky a informace o možné specifikaci očekávaného nástupce tabletu Nexusu 10. Ten by měl opět pro Google vyrobit Samsung a ne LG nebo třeba Asus, jak se původně spekulovalo. Kromě následujících snímků se podíváme i na předběžnou specifikaci. Jak ale sám @evleaks píše, za uvedené informace neručí a podle posledních informací je původ fotografií spíše pochybný a zřejmě se jedná o podvrh. I když u podobných "úniků" není nic jisté.

Je toto nová generace desetipalcového tabletu Nexus?

Specifikace

  • Procesor: Exynos 5
  • Displej: 10 palců, rozlišení WQXGA
  • Paměť RAM: 3 GB
  • Uživatelská paměť: 16/32 GB
  • Fotoaparát: 5 Mpx
  • Sekundární fotoaparát: 3 Mpx

Podle @evleaks přijde nový tablet s Androidem ve verzi 4.5. Veškeré informace však nejsou potvrzené a my si tedy budeme muset počkat na oficiální představení. Co byste na takového nástupce řekli vy?

Zdroje: phandroid.com, pocket-lint.com, androidpolice.com, twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze