Je to první fotografie z přístroje Samsung Galaxy S III?

3

Na začátku příštího roku nás čeká opravdu velká vlna oznámení. Představí se mnoho nových očekávaných přístrojů a zajisté se odhalí i nějaké dříve neviděné. Nikdo ale nemůže popřít, že mezi ty nejočekávanější patří nástupce řady Samsung Galaxy S, konkrétně její třetí generace. My se nyní můžeme podívat na údajně první fotografii pořízenou jeho fotoaparátem. Nebo se jedná o podvod?

Specifikace EXIF na fotografii říká, že byl snímek pořízen přístrojem Samsung I9500, což je prozatím nejvyšší číslovka z řady Galaxy S (nejnovější Galaxy S II má označení I9100, Galaxy Nexus pak I9250). Dá se tedy logicky předpokládat, že byla fotografie pořízena zatím oficiálně neoznámeným Galaxy S III. V EXIF informacích lze nalézt také GPS souřadnice, které ukazují na velkou továrnu Samsungu v Jižní Koreji.

Stejně jako u mnoha jiných testovacích fotografií bylo rozlišení manuálně sníženo na 5MPx (2048 x 1536 pixelů). Fotoaparát Galaxy S totiž bude zcela jistě mít minimální rozlišení 8 MPx, stejně jako generace druhá. Existuje také malá možnost, že byla fotografie pořízena přední kamerkou s rozlišením 5 MPx, šance je ale vzhledem k dobré kvalitě mizivá.

TIP! Více se o přístroji Samsung Galaxy S III dozvíte z naší dřívější novinky.

Jedná se tedy opravdu o snímek pořízený očekávaným modelem Samsung Galaxy S III? EXIF data tomu odpovídají, dají se ale velmi jednoduše zaměnit. Až čas tedy ukáže, zda je fotografie podvrhem nebo reálně prvním uniklým snímkem. Každopádně je však potřeba jej nyní brát s rezervou.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Rudy
Taky by mě zajímalo, jestli Samsung začal pracovat na fotoaparátech s hloubkou ostrosti... Letos jsem o tom četl, nechali si to údajně patentovat a tak by taky mohli začít..
anonym
Tak je blbost se dohadovat jestli jo nebo ne je to jenom fotka ...
poterienko
Já si myslím, že je to určitě pravá fotka. Podle mne bude mít SGS3 APS-C čip a obraz bude přivádět skrz celé tělo pomocí zrcátek. Rozlišení bude přes 20Mpix jako mají nové Sony foťáky a jako volitelné příslušenství bude objektiv 18-200 2.8 IS o velikosti krabičky od lentilek. Takže to zase všem natře a budeme si moct honit ego v diskuzích.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze