Jak rychle fotí Sony Xperia S? Podívejte se! (video)

2

Podívejte se, jak rychle za sebou dokáže pořizovat jednotlivé fotografie velmi očekávaný smartphone Xperia S od japonského výrobce Sony.

Sony Xperia S - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Sony Xperia S: téměř dokonalý Japonec

Jedním z velkých plusů nedávno představené Sony Xperie S budou možnosti jejího 12 Mpx CMOS fotoaparátu s Exmor R. Už jsme viděli , jak dobře funguje jeho rychlé snímání přímo z pohotovostního režimu, kdy dokáže fotit do neuvěřitelné 1,5 sekundy. To, co jsme ale ještě neviděli, je zpoždění závěrky při focení. Celkem 23 sekundové video níže nám dává určitou představu. Ukazuje Xperii S v nepřetržitém fotografování. Možná si říkáte, že to není tak rychlé, jako prakticky nulové zpoždění závěrky na Samsungu Galaxy Nexus. Nesmíte ale zapomenout, že ten mám mnohem menší maximální počet pixelů na fotce (5 megapixelů), takže logicky tak dlouho netrvá její ukládání.

Video

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
bEGBIE
Vo videu bohuzial nie su vidiet nastacenia kvality snimania. Takze kludne moze snimat pri 3Mpix-12Mpix. Cele polemizovanie a porovnavanie s Nexusom a vlastne aj clanok sa nesie v duchu "povrava sa", "povera", "rumor"typu krcmove reci. Uznavam Mobilenet ale tento clanok je zbytocny a nic nehovoriaci.
securid
Tak pokud tam je takova komprese foto co u predchozich Xperia tak se neni cemu divit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze