iPhony 7 by měly být částečně voděodolné a změní svůj vzhled

46

Současné iPhony 6s jsou stále relativně novými zařízeními, avšak ani to nebrání spekulacím o následující generaci. Ta by měla projít změnou designu, která například odstraní z těla anténní pruhy. Díky tomu by tělo iPhonů mohlo i odolávat vodě.

iPhone

Změna vzhledu u příští generace iPhonů je více než očekávatelná. Současný design bude používán dva roky, a to je většinou čas na obměnu. U iPhonů 7 má dle současných informací dojít k odstranění plastových proužků, kam jsou integrovány antény. Apple tudíž přijde s jiným řešením. Výsledkem by však minimálně měl být větší důraz na design, kde nebudou plastové části rušivými elementy a jsme zvědaví, jak se s tím Apple popasuje.

Apple iPhone 6s Plus

Současně s touto změnou by budoucí generace iPhonů měla poskytnout alespoň částečnou voděodolnost. Tato informace pochází z čínských zdrojů a pokud by se potvrdila, byl by Apple v podstatě po Sony a jeho Xperiích teprve druhým výrobcem, který by své špičkové modely nabízel s alespoň částečně zvýšenou odolností. Všechny informace se však ještě mohou měnit, neboť do představení nových iPhonů zbývá zhruba 9 měsíců.

Zdroje: digitimes.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Marcel Stoják
Marcel Stoják
Aj Galaxy S5 je vodeodolná..
David
Udělají lákadlo pro zvýšení prodejnosti a pak řeknou,že voděodolné nejsou a vykroutí se z toho jako Sony.
Var-G
To zas bude reklamací kvuli voděodolnosti
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
ocakavam watergate... alebo to bude taka vodeodolnost ze IP x3 ako mali nejake HTCčka,nejaka tam je ale bola len tak,aby sa nepovedalo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze