iPhone 15 Pro je hned od startu nejvýhodnější, koupíte ho za pár stovek měsíčně

iPhone 15 Pro je hned od startu nejvýhodnější, koupíte ho za pár stovek měsíčně
Fotografie: Mobil Pohotovost

Předobjednávky na nový iPhone 15 (Plus) a iPhone 15 Pro (Max) právě odstartovaly a spolu s tím přichází i ten vůbec nejlepší způsob, jak si novinky od Applu pořídit co nejvýhodněji. U Mobil Pohotovosti totiž nejnovější generaci smartphonů s logem nakousnutého jablka koupíte doslova za pár stovek měsíčně, například iPhone 15 Pro už od 557 Kč.

iPhone 15 nejvýhodněji

Celé kouzlo spočívá ve speciální službě Koupíš, Prodáš, Splácíš. Stačí při koupi iPhonu 15, 15 Plus, 15 Pro nebo 15 Pro Max zároveň prodat svůj stávající telefon. Právě díky tomu vás iPhone 15 Pro vyjde už na 557 Kč x 26 měsíců. Ceny jsou počítány při přechodu z loňského modelu, ale prodat samozřejmě můžete jakýkoli iPhone, a vlastně i jakýkoli telefon, tablet, notebook, chytré hodinky jiné značky, MacBook nebo dokonce herní konzoli. Stačí jen na odkazu níže zadat zařízení, které aktuálně vlastníte, a okamžitě zjistíte cenu sobě na míru.

V rámci služby Koupíš, Prodáš, Splácíš si ale můžete nové iPhony vůbec poprvé pořídit také na splátky bez jakéhokoli navýšení. V takovém případě vás iPhone 15 Pro vyjde na 928 Kč x 14 měsíců. Splátky bez navýšení získáte jedině na mp.cz.

Mobil Pohotovost

Titan. Pevnější a lehčí iPhone

Nový iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max přináší spoustu novinek, přičemž tou nejvýraznější je zcela nová konstrukce z titanu. Díky prémiovému materiálu jsou novinky pevné a zároveň velmi lehké, což ostatně potvrzují i první dojmy zahraničních médií, která měla možnost si telefony vyzkoušet ihned po premiéře. Zcela nové je i tlačítko Akce, čip A17 Pro a také vůbec nejvýkonnější fotosoustava, kterou iPhone dosud nabídl.

Nové Apple Watch v předprodeji

iPhony 15 ale nejsou jediné novinky od Applu, které jsou aktuálně v předprodeji. Předobjednat si také můžete Apple Watch Series 8 a Apple Watch Ultra 2, tedy nové generace chytrých hodinek, které přináší hned několik nových funkcí, včetně nového magického gesta dvojitým poklepáním prstů.

Mobil Pohotovost