iPad s Retinou a 128 GB úložištěm oficiálně odhalen

7

Apple dnes představil novou verzi čtvrté generace iPadu s Retina displejem, která rozšíří interní úložiště do konečné velikosti 128 GB, což by mělo uspokojit všechny fanoušky HD filmů a multimediální nadšence. Jinak se v útrobách tabletu nic nemění, hardware zůstává beze změny.

Nový iPad 4 se 128 GB úložištěm dorazí na americký trh 5. února letošního roku v černé a bílé barvě a vyjde vás přibližně na v přepočtu 18 500 korun s DPH (Wi-Fi verze) nebo 21 500 korun s DPH (3G, LTE + Wi-Fi verze). Novinka tak doplní stávající řadu iPadů 4 s 16, 32 a 64 GB pamětí.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na iPad 4.

Jinak vše zůstává při starém. Stále tu máme procesor A6X, operační systém iOS 6.1, podporu LTE, přední HD kamerku FaceTime, Retina displej, Bluetooth 4.0 a vše ostatní. Apple očekává, že bude nový iPad slavit úspěch především mezi technoidy a uživateli, kteří stahují hodně her a filmů ve FullHD rozlišení.

Ceny na českém trhu by měly kopírovat ty výše uvedené. Dostupnost na českém trhu je hlášena rovněž na 5. února.

Diskuze ke článku
Hadas
Sice jsem si domů koupil obyč. tablet za pár kaček, protože jsem ho chtěl zkusit jako doplněk k NTB, smartphonu a PC, ale dát takovou pálku jenom kvůli kapacitě, když k tomu svýmu LOW endu v pohodě připíchnu 64GB flashku a v něm mám 32GB MicroSDHC? Tak to ani omylem. To raději Sony Xperia Z :-)
Bob
Retina? divný Xperia Z má dost podobnou jemnost možná i vyšší a Retina display nemá? Nebo jde jen o nové slovíčko které vlastní Apple aby přilákal zákazníky? (ale vážně, sám mám iPhone 4 ale i Xperia tablet takže nejsem zaslepenej)
Durus
No konecne, dufam ze Apple odstartoval vyrobu pristrojov s poriadnymi datovymi uloziskami.
Dolen
Zbitočné... Načo je niekomu toľko GB ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze