Instagram pro Windows Phone opět aktualizován

3

Není tomu dlouho, co Instagram aktualizoval svého klienta pro operační systém Windows Phone a nyní se objevila další aktualizace. Nic převratného však nečekejte, jelikož byly opraveny jen problémy se stabilitou, na nové funkce si ještě musíme počkat.

Jak již bylo řečeno, tak nové funkce v klientovi sociální sítě Instagram pro Windows Phone bohužel nenalezneme, ale doufáme, že se objeví v nějaké z nových verzí klienta. Ten se nyní nachází ve verzi 0.2.1.0 a pokud bude vývoj pokračovat podobným tempem, tak bychom se co nevidět mohli dočkat finální verze klienta.

Fotografie jsou všude

Pokud vám přijde oficiální příliš omezený, tak můžete použít nějakou z jeho alternativ, jenž se nachází na Windows Phone Store, mezi nejlepší patří takový 6tag, ovšem oficiální klient je oficiální klient. Ten si můžete zdarma stáhnout v obchodě s aplikace pro tento operační systém.

Používáte Instagram, případně proč ne? Podělte se s námi v diskuzi.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Michael Vávra
Michael Vávra
Opravdu je nutně psát tady články o nic nepřinášející aktualizaci pro menšinový systém ? Kdyby to bylo něco důležitého tak nic nepíšu, ale takhle je tu tisíc příspěvků a přehlednost je v háji...
mmme
Stejně používám 6tag. Je mi sympatičtější a je v češtině.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze