Instagram přidává nové možnosti. Komentář k fotce si můžete oblíbit

2

Instagram v poslední době neotálí co se aktualizací týká. Přidává další a další funkce i vylepšuje ty dosavadní. Nová aktualizace není převratná, ale napravuje některé nedokonalosti, na které si uživatelé stěžovali. Novinkou je možnost oblíbit si komentář k dané fotografii či možnost odebrat diskuzi.

Instagram

Facebook opět aktualizoval Instagram, za poslední týdny už po několikáté. Nová verze nepřinese žádné dramatické změny, vylepšení však potěší. Instagram zapracoval na práci s diskuzemi, nově už nebude problém diskuzi u vybraného příspěvku skrýt, pokud komentáře u fotografie zkrátka nechcete. Instagram již dříve podobnou možnost nabízel, avšak ne globálně, což se nyní změní. Pokud vám diskuze u příspěvku nevadí, můžete si v rámci nové aktualizace dokonce i komentář oblíbit, a to po stisku ikony srdce hned vedle daného komentáře.

TIP: Instagram se opět inspiroval. Přidá mizející fotky a živé vysílání

Další novinka se týká především uživatelů, kteří nemají svůj profil otevřený veřejnosti. Ti totiž musí schvalovat každého zájemce o sledování, avšak do teď chyběla možnost následně uživatele odstranit ze seznamu, jedinou možností byla trvalá blokace. Nyní už problém s odebráním nebude, uživatele budete moci odstranit, pro další sledování vašich příspěvků by vás pak musel znovu požádat o povolení. Pokud uživatele ze svého seznamu vymažete, žádné upozornění o tom neobdrží.

Aktualizace aplikace bude jako obvykle uvolňována postupně, v první vlně pro uživatele systému iOS.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: 9to5mac.com