Instagram má potíže. Nefunguje přihlášení a mizí fungující účty

Instagram má potíže. Nefunguje přihlášení a mizí fungující účty
Fotografie: pixabay.com
  • Potíže s Instagramem se začaly objevovat napříč světem od dnešních dopoledních hodin
  • Některým uživatelům se nedaří ke službě přihlásit

Zatímco minulý týden bojoval s problémy WhatsApp, dnes si pomyslného Černého Petra vytáhl Instagram, alespoň dle independent.co.uk. Výrazně zvýšený počet hlášených problémů registruje také downdetector.com. Někteří uživatelé mají problémy se k Instagramu přihlásit, jiní si stěžují, že jejich účet zcela zmizel, případně jej mají pozastavený, aniž by tušili, že například porušili nějaká pravidla. Netřeba dodávat, že to zejména uživatele, pro které je platforma klíčová, může velmi vyděsit.

Objevují se také informace, že některým uživatelům výrazně ubývají sledující, avšak to s dnešními problémy nijak nesouvisí. Podzim je totiž tradičně obdobím, kdy se Instagram zaměřuje na různé podvodné účty či naprosto neaktivní uživatele a tyto účty následně smaže.


O celé dnešní situaci již Instagram rovněž ví a na Twitteru jeho zástupci uvedli, že jsou si vědomi, že někteří uživatelé se aktuálně potýkají s problémy. V tuto chvíli probíhá prošetřování a společnost se všem omlouvám za vzniklé nepříjemnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze