Instagram klient Instance pro Windows Phone dostává podporu videa

7

Stále jsme se nedočkali oficiální klienta Instagramu pro Windows Phone, to ale neznamená, že bychom k této sociální síti pro sdílení obrázků a videí neměli přístup. Vyzkoušejte například neoficiálního klienta Instance, ten zvládá oproti jiným přehrát i Instagram videa.

Uživatelé telefonů s Windows Phone se stále nedočkali oficiálního klienta sociální sítě Instagram, to ale neznamená, že by k této službě přístup neměli. Objevilo se několik, více či méně úspěšých, neoficiálních klientů, mezi ně patří i aplikace Instance. V čem je zajímavá?

Na Twitter účtu tvůrce této aplikace se před několika dny objevila zpráva, že aplikace Instance nabízí podporu Instagram videa. Je to poměrně nová funkce, kterou Instagram představil zhruba před 14 dny. Instance je patrně první Windows Phone aplikací, která tyto videa umí přehrát.

Ano, čtete dobře, Instance videa z Instagramu zatím pouze přehrává, nahrávat je neumí. Snad se autorovi aplikace do budoucna podaří implementovat i nahrávání, dříve než se objeví oficiální aplikace Instagram pro Windows Phone. Jakmile k tomu dojde, tak si myslím, že okamžitě budou všechny neoficiální aplikace zapomenuty.

Stáhnout Instance

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
pauletakl
Jenže kdy se of. aplikace objeví..? Nemělo to být už někdy v březnu? Reálně bych to viděl okolo Vánoc.
Jab
Taktéž na ten slibovaný VLC player už čekáme trochu dlouho. Snad už přijde v srpnu nová verze WP, které opraví ono stále velké množství chyb. Namátkou dialer (ten standardní je hrozný a aplikace rap dialer nemá bohužel přístup ke zmeškaným hovorům), kalendář (obdobně aplikace nemají přístup například k fcb událostem), šíleně problematické vytváření playlistů přímo v mobilu (inteligentně to vlastně jde jen přes počítač), umožnit více nastavení hlasitosti (zatím jednotné pro celý mobil), dodat možnost nastavení tichých hodin (např. 23 - 7) a také přihodit ono rádio. Minimálně to a lepší kalendář by skutečně mělo přijít. Ty playlisty budou, obávám se, pít krev dále. Taková primitivní věc a Microsoft to neopravil... Vlastně už od windows phone 7.
GraVe
Oficiální aplikace Instagramu v plánu zatím není, ale myslím, že ani není třeba. Jsem rád, že když už WP nemá podporu velkých firem, tak aspoň snaživí a talentovaní vývojáři to zachraňují.

Jab: Používám Chronos Calendar a k FB událostem mám přístup, stačí jenom vědět, jak na to :) Jinak ty playlisty mě taky štvou, tím tuplem že MS úplně zrušil komunikaci Zune-WP8, kde mám všechny své playlisty. Zbytek mě ani tak netrápí.
Ondra
Nemátě nekdo info, kdy se objeví Instance pro WP 7.8?
Vývojáři už nějaký pátek slibujou, ale zatim nic :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze